Bölge Haber Girişi : 27 Haziran 2010 00:22

7 yaşındaki çocuk kaplıcada boğuldu!..

7 yaşındaki çocuk kaplıcada boğuldu!..
Erzurum'da annesiyle kaplıcaya yüzmeye giden 7 yaşındaki çocu boğularak yaşamını yitirdi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da annesiyle kaplıcaya yüzmeye giden 7 yaşındaki çocu boğularak yaşamını yitirdi.

Annesi Arzu Semerci ile Aziziye ilçesindeki Termal tesislere yüzmeye giden Betül Semerci, iddiaya göre annesinin yanında olmadığı sırada havuzda boğuldu. Semerci kızını kaplıcada bırakarak üst kattaki kaplıcanın hamam kısmına gitti. Bu esnada kaplıcada tek başına kalan Betül Semerci, bir buçuk metre derinliğindeki havuza düştü. Bu esnada kaplıcada yüzen bir kadın havuzun dibinde boğulan Semerci'yi görünce havuz yetkililerine haber verdi.

Havuzda belediye görevlisi olarak bulunan acil tıp uzmanı boğulan Semerci'ye ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada Termal tesise çağrılan ambülansla talihsiz çocuk Özel Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan bütün tıbbı müdahalele rağmen kurtarılamayan Semerci'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Erzurum Aziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay sonrası anne Semerci ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Aziziye Belediyesi yetkilileri, boğulma olayı esnasında havuzda görevli bulunan Acil Tıp uzmanının ilk müdahaleyi yaptığını belirttiler. Aynı yetkililer, 12 yaşından küçük çocukların yanlarında hamileri olmadan havuzlara da sokulmadığını belirttiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.