Siyaset Haber Girişi : 26 Mayıs 2015 18:37

Abdurrahim Karslı: Ata öyle değil böyle binilir

Abdurrahim Karslı: Ata öyle değil böyle binilir
7 Haziran seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Merkez Parti Genel Başkanı Abdürrahim Karslı doğup büyüdüğü köyü ziyaret ederek burada daha önce attan düşen Recep Tayyip Erdoğan'a nisbet yaparcasına ata bindi.
Erzurumajans-Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, 7 Haziran seçimlerinde partisinin tanıtımı için ve parti programı çerçevesinde geldiği memleketi Erzurum'un Horasan İlçesi Yıldıran Köyü'nde hasret giderdi. MP Genel Başkanı Abdürrahim Karslı, doğup büyüdüğü evde sevenleri, köylüleri ve partililerle buluştu.


Misafirlerini evinde ağırlayan Merkez Parti Genel Başkanı Karslı, daha sonra köyde ata binmeyi de ihmal etmedi. Karslı burada at binmede uzman olduğunu ispat etti. Takım elbiseli olarak ata binen MP Genel Başkanı Karslı,
'Ata öyle binilmez böyle bilinir. Atın altında kalınmaz, üstünde oturulur ve at istediği hızla gider. Bilmeyen önce ata binmesini öğrensin sonra ata binip istediği gibi sürsün' dedi.



Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı burada birlikte büyüdüğü arkadaşlarıyla da hasret giderdi. Karslı, köylülerine 7 Haziran'dan neler beklediklerini sordu.


Yıldıran köylülerinden, kendisine ve Merkez Parti'ye destek olmalarını isteyen Karslı, yeniden görüşmek dileğiyle köyünden ayrıldı.


Kaynak:Rotahaber
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.