İlçeler Haber Girişi : 26 Mayıs 2015 18:25

Haşıl Efendi parkı açıldı

Haşıl Efendi parkı açıldı
Yakutiye Belediyesi önemli bir hizmetin daha açılışını yaptı.
Erzurumajans-Yakutiye Belediyesi önemli bir hizmetin daha açılışını yaptı.

Peyzaj çalışmaları yeniden yapılan, vatandaşların rahat bir şekilde vakit geçirmesi için oturma kabinlerinin koyulduğu Haşıl Efendi Parkı hizmete açıldı.

Açılışta konuşan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yeşil bir Yakutiye hedeflerini her hizmetle birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ederken bir yandan da vatandaşlarımız için rahat vakit geçirecekleri ortamlar oluşturma çabası içerisindeyiz. Yeşil alanlarımızın sayısını artırıyoruz. Çocuklarımız için yeni parklar, yeni eğlence mekanları için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Dualarla açılan park vatandaşların akınına uğradı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Şehir içi peyzaj çalışmalarında mehmet sekmen bey gayet iyi bir çalışma sergiliyor ama toki yapımında mal meydanını seçmesi çok yanlış bir yaklaşım oldu o bölgede oturup yaşamını sürdürmek isteyecek kaç vatandaşımız olacaktır o bölgeye yapılmayan talep toki tarafından yanlış algılanıp başka semtlere yapılacak olan toki çalışmasını iptale sebep olabilir.