Erzurum Haber Girişi : 11 Ocak 2024 10:01

Açılış 18 Ocak Perşembe günü yapılacak

Açılış 18 Ocak Perşembe günü yapılacak
Ev yaşam sektörünün lider markalarından Evidea, tüketici dostu mağazalarına bir yenisini daha ekliyor.

2024 yılına hızlı bir giriş yapan Evidea, yılın ikinci mağazasını 18 Ocak Perşembe günü Erzurum MNG AVM’de açmaya hazırlanıyor.

 

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea zincirine Erzurum'a ekledi. 

 

Türkiye genelinde 47 mağaza ile hizmet veren Evidea, 48. mağazasını 18 Ocak Perşembe günü Erzurum MNG AVM’nin eksi 1. katında açmaya hazırlanıyor.

 

Kaliteli, trend ve kurulumu ustalık gerektirmeyen ürünleri uygun fiyatlarla sunan Evidea, yaklaşık 1.200 m2 büyüklüğü sahip mağaza konseptiyle tüketicilere önemli bir alternatif olacak.

 

AÇILIŞTA KAMPANYA VAR

 

Erzurum’da ilk mağazasını açma heyecanını yaşayan Evidea ayrıca açılışa özel bir kampanya sunuyor. 18 - 28 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak kampanya, her 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara anında 200 TL indirim kazandıracak. HABER MERKEZİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • KARA-ÇOMAK 13 Ocak 2024 08:16

    Zalime, neden zulmediyorsun ? Diye birşey sorulmaz. Çomaklı zalimlerin başını çekiyor. Fakat görev süresi bittiğinde bu memlekette utanmadan sıkılmadan, başını öne eğmeden gelebilecek mi yoksa kaçıp gidecek mi merak ediyorum.