Spor Haber Girişi : 19 Haziran 2012 11:15

Adaletspor'dan Turgutcan'a plaket

Adaletspor'dan Turgutcan'a plaket
Erzurum’daki spor camiasına yükselen bir ivme kazandıran Adalet Gençlik ve Spor Kulübü, çalışmalarının meyvesini alıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’daki spor camiasına yükselen bir ivme kazandıran Adalet Gençlik ve Spor Kulübü, çalışmalarının meyvesini alıyor. Kış sporlarında bir numara olmayı hedefleyen kulübün çalışmaları ülke ve kentteki spor otoriteleri tarafından da yakından takip ediliyor.
Adalet Bakanlığı camiasında da büyük yankı uyandıran kulübün çalışmalarına Türk Kızılayı Şube Başkanı Mithat Turgutcan da destek verdi. Sporun ve sporcunun dostu olan Turgutcan, Palandöken Dağı’nda kulübe 6 oda tahsis etti. Adalet Gençlik ve Spor Kulübü de kamuoyunda ‘Mithat Amca’ olarak tanınan Turgutcan’a söz konusu jestinden ötürü teşekkür ederek, kendisine plaket takdim etti.
Adalet Gençlik ve Spor Kulübü ayrıca, Turgutcan’ın onuruna sabah kahvaltısı düzenledi. Adliye Sarayı’nda düzenlenen kahvaltıya Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Erzurum Cumhuriyet Savcısı Ünal Bingül, Türk Kızılayı Başkanı Mithat Turgutcan, Erzurum Adalet Komisyonu Müdürü ve Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz, Kulüp Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Selim Başar, Genel Sekreter Zeki Kizir ile Yönetim Kurulu Üyeleri Gencay Edeş ve Serhat Bingöl katıldı.
Kahvaltının ardından Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Türk Kızılayı Şube Başkanı Mithat Turgutcan’a kulübe verdiği destekten ötürü plaket verdi. Apaçık, uzun yıllar kentin sosyal , kültürel ve sportif yaşamına katkıda bulunan Turgutcan’ın şehrin önemli mihmandarlarından biri olduğunu söyledi. Apaçık ayrıca, kulübe verdiği destekten ötürü Turgutcan’a teşekkür etti. Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz da, Türk Kızılayı Başkanı Mithat Turgutcan’ın kulübe ciddi katkılarda bulunduğunu kaydetti. Yavuz, “Sayın Turgutcan kulüp çalışmalarına ciddi katkı ve destekte bulundu. Kendisi şehrimizin kanaat önderlerinden biridir. Serhatlar kentinin sosyal ve kültürel yaşamına hatta spor hayatına katkı sunan Sayın Turgutcan, spor ve sporcunun da dostudur. Kendisi şehrin spor camiasına önemli hizmetlerde bulunmuştur. Mithat Amca kulübümüze 6 oda tahsis etti. Bu katkılarından ötürü kendisine kulübümüz adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.