Spor Haber Girişi : 19 Haziran 2012 11:00

Yaz sporlarına renkli açılış

Yaz sporlarına renkli açılış
Oltu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yaz spor okulları açılışı renkli görüntülere sahne oldu.
Erzurum Ajans-Oltu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yaz spor okulları açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Davul zurnalı açılışta spor okullarına katılan öğrenciler halay çekip gönüllerince eğlendi.
Oltu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okulları kurslarının açılış töreni ilçe stadyumunda yapıldı.150 öğrencinin müracaat ettiği kursta futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi gibi branşlarda hizmet verilecek.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Alkan, şu an dört branşta başvuru yapıldığını belirterek, “Diğer spor dallarına da talep olursa kurs açacağız. Böylesine renkli bir açılış yaparak halkımızın da kurslara ilgisini çekmek istedik“ dedi.
Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ise törende yaz spor okulu öğrencilerine malzeme desteği verdi. Törende daha sonra öğrenciler davul zurna eşliğinde halay çekti. Öğrenciler yaz okuluna gelmekten son derece memnun olduklarını söyleyerek “Tatili en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İnternet kafelerde zaman geçirmektense spor okullarında sağlıklı yaşamak istiyoruz” dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.