Erzurum Haber Girişi : 10 Kasım 2016 14:35

ADK'lı gençler 10 Kasım'da Atatürk Evi'ndeydi

ADK'lı gençler 10 Kasım'da Atatürk Evi'ndeydi
Atatürk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü yönetim kurulu ve üyeleri 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında Erzurum Atatürk Evi'ni ziyaret etti.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü (ADK) yönetim kurulu ve üyeleri 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında Erzurum Atatürk Evi'ni ziyaret etti.

Atatürk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü'nün genç üyeleri  Erzurumda düzenledikleri etkinliklerle dikkat çekmeye devam ediyor.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü her sene olduğu gibi bu sene 10 Kasım'da da Erzurum Atatürk Evi'nde anan, ADK'nın etkinliği saat 09.05'te saygı duruşu ile başladı. Anma programı İstiklal Marşı'nın topluca okunmasının ardından Erzurum eski İl Kültür Müdürü Fehmi Bedir'in Atatürk Evi Müzesi'nin  tanıtımı ile devam etti.  Atatürk'ün 23 Temmuz 1919  Erzurum Kongresi günlerinde kaldığı evde düzenlenen anma töreninin sonunda  ADK üyesi gençler, Ulu Önder'in yatağına karanfil bırakarak saygı, sevgi ve özlemlerini dile getirdi. 

Atatürk Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü Başkanı Anıl Dinç, ''Atatürkçü Düşünce Kulübü üyeleri olarak Cumhuriyet devrimlerinin yılmaz bekçileriyiz ve Atatürk Üniversitesi'nin aydınlık yüzleri olarak her yıl 10 Kasım'da Ata'mızın evinde olacağız. Atam, gençliğin senin yolundan hiç çıkmayacak, Cumhuriyet bizimle yaşayacak'' diye konuştu.

ADK'nın, 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliklerine çok sayıda vatandaşta katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.