Erzurum Haber Girişi : 28 Şubat 2013 17:11

Afganlı genç kız üst geçitten atladı

Afganlı genç kız üst geçitten atladı
Erzurum'da Afganistan uyruklu 18 yaşındaki bir genç kız, kendini üst geçitten attı. Ağır yaralanan genç kız, hastanede tedavi altına alındı.
Erzurumajans-Erzurum'da Afganistan uyruklu 18 yaşındaki bir genç kız, kendini üst geçitten attı. Ağır yaralanan genç kız, hastanede tedavi altına alındı.

Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesi Yukarı Yoncalık semtinde meydana geldi. İddiaya göre, Erzurum'da sığınmacı olarak yaşayan Afganistan uyruklu Fatma isimli soyadı öğrenilemeyen 18 yaşındaki genç kız, üst geçide çıktı ve burada dizlerini üzerine çöktü ve ağlamaya başladı. Bir süre sonra ayağa kalkan genç kız, aniden üst geçidin korkuluklarına yöneldi ve yaklaşık 12 metre yükseklikten kendisini boşluğa bıraktı. Seyir halindeki bir cipin hemen önüne düştüğü öğrenilen genç kız ağır yaralandı. Afganlı genç kız, yoldan geçen polis otosuyla hastaneye kaldırıldı. Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan genç kızın birçok yerinde kırık olduğu tespit edilirken, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olayı gören bir vatandaş genç kızın üst geçide çıkarak bir süre beklediğini söyledi. İsmini açıklamayan görgü şahidi vatandaş, "Ağlıyordu. Daha sonra üst geçitten aşağıya atladı. O esnada siyah bir cip geçiyordu. Cip sürücüsü Allah'tan son anda fren yaptı da kıza çarpmaktan kurtuldu" dedi.

Öte yandan, olay sonrası polis ekipleri üst geçitte incelemelerde bulundu. Köprünün yüksekliğini ölçen polisler, olayla ilgili tahkikat başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.