Siyaset Haber Girişi : 24 Aralık 2016 18:24

AK Parti İl Başkanı Öz'e coşkulu karşılama

AK Parti İl Başkanı Öz'e coşkulu karşılama
AK Parti Erzurum İl Başkanlığına atanan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, büyük bir coşkuyla karşılandı.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'un istifasının ardından Genel Merkez Tarafından Erzurum İl Başkanlığına atanan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, büyük coşkuyla karşılandı.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan görevlendirmeyle Ak Parti Erzurum İl Başkanlığına atanan Başkan Öz, Ankara dönüşü Erzurum Havalimanı'nda partilileri tarafından büyük sevgi seliyle karşılandı.

İl Başkanı Öz, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, Ak Parti İlçe Başkanları, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Erzurum Havalimanı'nda yapılan karşılamanın ardından Ak Parti Erzurum İl Başkanlığına geçildi.

Burada partililere seslenen Mehmet Emin Öz, evvela kendisini bu göreve layık gören Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve Genel Merkez teşkilatı olmak üzere Ak Parti'nin kuruluşundan bu yana Erzurum İl Başkanlığında hizmet eden tüm yönetimlere teşekkürlerini dile getirerek, önümüzdeki süreçte de desteklerini beklediğini söyledi.

Başkan Öz, "Sayın Başbakanımızın yaptığı görevlendirme neticesinde Erzurum İl Başkanlığı görevi şahsımıza tevdi edildi. Sayın Başbakanımızın teveccühünden dolayı bize destek veren partililerim ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.

Kendisine tevdi edilen görevin öneminin ve sorumluluğunun farkında olduğunu dile getiren Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, konuşmalarına şöyle devam etti: "Ülkemizin içerisinden geçmekte olduğu bu kritik süreçte, bizlere tevdi edilen görevin öneminin de, sorumluluğunun da farkındayız. Bu süreçte bizlere duyulan güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelenden fazlası için çaba gösterecek ve başta şehrimiz olmak üzere bölgemiz ve ülkemiz için hizmet etmeyi kendimize asli görev sayacağız. Kurucu Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın her an yanında durmaya devam edecek ve ülkemiz için ilan edilen seferberlikte, üzerimize düşen görevi layığı ile yerine getirebilmek için çaba sarf edeceğiz. Önceliğimiz, hep birlikte ele ele vererek şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak ve vatandaşlarımızın her an yanında olabilmek olacaktır. Bugün burada yanımızda olan ve çıktığımız bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürler ediyorum."

Yapılan konuşmaların ardından kendisine destek amaçlı gelen partililerle tek tek ilgilenen Başkan Öz, tebrikleri kabul etmeye devam etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sofi 01 Ocak 1970 02:00

    Tam Erzurum'un şanına layık karşılama ! Bütün derdimiz bitti yaradana şükür...

  • Asim 01 Ocak 1970 02:00

    Birazda buna yalakalik yapin:)))