Siyaset Haber Girişi : 15 Mart 2015 16:02

AK Parti milletvekili aday adayı Yılmaz, projeleri ile geliyor

AK Parti milletvekili aday adayı Yılmaz, projeleri ile geliyor
Ak Parti'nin Erzurum'da ki aday adayları içerisinde en çok dikkat çeken isimlerinin başında gelen Vesim Yılmaz, ilçe teşkilatlarının desteğini alıyor.
Erzurumajans-Ak Parti'nin Erzurum'da ki aday adayları içerisinde en çok dikkat çeken isimlerinin başında gelen Vesim Yılmaz, ilçe teşkilatlarının desteğini alıyor.

Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala'yı karşılama organizasyonuna katılan Yılmaz'a da teşkilatlardan gelen ilgi gözden kaçmadı. Hazırladığı Ulasal ve yerel ölçekteki projeleri ile iddiasını sürdüren AK Parti Aday Adayı Vesim Yılmaz'ın adaylığına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Sosyal ve yatırım odaklı projelerinde özelikle insana hizmeti gaye edindiklerine dikkat çeken Milletvekili aday adayı Yılmaz, Devletimizin ve milletimizin huzuruna kast edebilecek her türlü illegal yapılanmalara karşı mücadelenin sürdürüleceğine vurgu yaptı. Yılmaz, "Ak Parti Hükümetlerinin her alanda başlattığı bağımsızlık politikalarının, bu tür yapılanmalardan kurtuldukça şahlanacağı kanısındayız. Son dönemde ivme kazanan ve hükümetimizin birinci derecede önemsediği "Kardeşlik Projesi" bizim içinde en öncelikli projelerdendir. Bu proje için kendi varlığını ortaya koyan Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve değerli arkadaşlarına, gücümüz nispetinde katacağımız olacağını düşünmekteyiz. Öncelikle maneviyatçı yapımız ve Rahmetli Babamız (Molla Rasim) 'in "Ancak Müminler Kardeştir" çerçevesinde ırkçılığa karşı verdiği mücadele, bölgemizde bizlere de ışık tutmaktadır" diye konuştu.

SOSYAL YAŞAM MERKEZLERİNE AĞIRLIK VERİLMELİ

Özellikle sosyal projelerle hem istihdam sağlamak buna paralel işsizliğin azaltılması ile vatandaşların huzurlu ortamlarda meslek edinmelerini sağlamayı hedefledikleri projeleri olduğunu söyleyen Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Vesim Yılmaz, "Yaklaşık 1 milyon TL. mâl olacak projeyle, ilçelerimize Aile Yaşam Ve Meslek Edindirme Tesisleri kazandırılması amaçlamaktadır. Her ilçemizde hizmet verecek bu tesislerin finansmanının Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından karşılanmasını planlamaktayız. Arsa konusunda sorunu olmayan ilçelerimiz önceliğinde, dar gelirli vatandaşlar ve diğer gelir grupları için TOKİ ile koordineli çalışmalar yapılacaktır. Özellikle cefakâr Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Sekmen Bey ve diğer kıymetli İlçe Belediye Başkanlarıyla, şehrimizin tarihi dokusuna dokunmadan birlikte modernleştirilmeye çalışacağız. Yok olmaya yüz tutmuş el emeği işçiliğini canlandırıcı ve toplumda kabul gören mesleki sanat dallarının kursları hazırlayarak istihdam sağlanacaktır. Girişimcilik ve hibelerden yaralanma kursları hazırlanarak katılımcıların gelir getiren mesleklere yönlendirilmesini amaçlamaktayız" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.