Siyaset Haber Girişi : 07 Kasım 2015 19:15

AK Parti Palandöken Kasım ayı olağan danışma toplantısı yapıldı

AK Parti Palandöken Kasım ayı olağan danışma toplantısı yapıldı
Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 2015 yılı Kasım ayı Olağan Danışma toplantısı yapıldı.
Erzurumajans-Ak Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 2015 yılı Kasım ayı Olağan Danışma toplantısı yapıldı. 

Bir restaurantta gerçekleştirilen yemekli Kasım ayı Olağan Danışma Toplantısına Ak Parti Erzurum Milletvekillleri Prof. Dr.Recep Akdağ, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Ak Parti Kadın kolları, Gençlik Kolları, il ve ilçe mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

İlk olarak konuşan Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, "Sandık başkanlarımıza muhtarlarımıza ve 7 Haziran seçimlerinden beri bu davaya hizmet edenlere teşekkür ederim. 7 Haziran seçimlerinde yüzde 41 gibi oy alsakta ne yazıktır ki tek başımıza iktidara gelemedik. 1 Kasım bizim dönüm noktamız oldu. Yüzde 49.5 gibi bir oy alarak tek başımıza iktidar olduk, burada isimsiz kahramanlar var onlar sayesinde bu güce ulaştık kendilerine teşekkür ederim" dedi.

AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerindeki başarısını muhafaza etmesi gerektiğini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Davetimize icabet edip gelenlere şükranlarımı sunarım. Biliyorsunuz iktidarın yolu sandıklardan geçer, 7 Haziran da hep beraber üzülsek te 1 Kasım bizi sevindirdi. Millet bize bir görev verdi, şimdi sıra bizlerde, verilen sözler var bu sözleri tutup ardından da ikiye katlayacağız, zaferi kazanmak değil, önemli olan o kazanılan zaferi muhafaza etmektir" diye konuştu.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, konuşmasında "Kimin en ufak bir emeği geçmişse sağ olsun. Sandık başları iyi tutulunca zafer ardından geliyor. Bizler toplu olarak bir zafer kazandık, gelin hep beraber yüzde 49.5 olan oy oranını önce yüzde 50 ve daha sonrada en yükseklere çekelim. Erzurum'da yüzde 52 olan oy oranımızı yüzde 68'lere çıkardık. Bu yüz bize çok ağır gelecek bu yüzü sizler kaldırdınız ve bizlerin omuzuna yüklediniz. Şimdi sıra bizde. Burada kazanılan bir zafer var bu zafer sizlerin. Bizlere oy vermeyenler var elbette onlara da layıkıyla yardımlarımızı yapacağız.Bizler için öteki yok millet var. Teröre sıra gelince bir takım ırkçılık fitnesi çıkaranlar oldu. Bizler kardeşiz ayrımcılığa yer yok. Terörün belini kırdık buradan Erzurum'dan ilan ediyorum. İnşallah terörün başını ezeceğiz ve 80 milyon olarak huzur içinde yaşayacağız. Üç beş çapulcuya da kendimizi ezdirmeyiz. Bazı köşe yazarları HDP ve PKK ile hükümet iş birliği yapmış diyorlar. Bu olasılığı sizler düşünebiliyor musunuz?. HDP ve PKK'nın beli kırıldı nefes alamıyor. Bizim için mütevazi olma zamanıdır" dedi.

Konuşmaların ardından "AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 1 Yaşında" yazılı bir yaş pasta davetliler tarafından kesildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.