Siyaset Haber Girişi : 21 Ekim 2013 02:55

AK Parti'de temayül heyecanı...

AK Parti'de temayül heyecanı...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mahalli idareler seçimleri ve partisinin aday belirleme yöntemleriyle ilgili yaptığı açıklamalar siyaset arenasını hareketlendirdi
Erzurumajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mahalli idareler seçimleri ve partisinin aday belirleme yöntemleriyle ilgili yaptığı açıklamalar siyaset arenasını hareketlendirdi. Erdoğan'ın Erzurum'un da aralarında bulunduğu 16 büyükşehirde başkan adaylarını Kasım ayının ilk 10 günü içerisinde açıklayacaklarını belirtmesiyle  birlikte  gözler 26-27 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan temayül yoklamasına çevrildi.

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı da Başbakan Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından, 26-27 Ekim tarihlerinde yapılacak olan temayül yoklaması için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Bütün aday adaylarının katılacağı temayül yoklaması için il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri oy kullanacak.  Ancak Genel Merkez, temayül yoklamalarıyla tatmin olmadığı takdirde yapacağı son kamuoyu yoklamasının ardından adaylarını açıklayacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.