Siyaset Haber Girişi : 13 Şubat 2014 12:38

AK Parti'den birlik ve beraberlik yemeği

AK Parti'den birlik ve beraberlik yemeği
AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı, Oltu Öğretmenevi'nde bir yemek düzenleyerek AK Patinin kuruluşundan buyana görev alan tüm parti mensupları teşkilatla bir araya geldi.
Erzurumajans-AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı, Oltu Öğretmenevi'nde bir yemek düzenleyerek AK Patinin kuruluşundan buyana görev alan tüm parti mensupları teşkilatla bir araya geldi.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Oltu Belediye Başkanı ve AK Parti Oltu Belediye Başkan adayı İbrahim Ziyrek şunları söyledi:

"Bu yemeğin, birlik ve beraberliğimizin, aramızdaki muhabbetimizin artmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum. Liderimize Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Köylerdeki gezilerimizde çok duymuşuzdur 'Allah bizden alsın, O'nun (Tayyip Erdoğan) ömrüne ilave etsin diyen insanları. Zaman zaman Başbakanımız der ki 'bizim de eksiğimiz vardır'. Biz aslında yaptıklarımızı çok afişe edemiyoruz, reklamı iyi beceremiyoruz. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Meclis üyesi ve adayı arkadaşlarımız, yöneticilerimiz zaman zaman yaptıklarımızı söylemeliler ama biz de bir alçakgönüllülük var, söyleyemiyoruz. doğalgaz ve içme suyu için tarih verdi. Enerji Bakanlığı'ndan teminimiz var; 2015 senesi içerisinde bu ilçeye doğalgaz gelecek. Tabii doğalgazın gelmesiyle de ilçemizin trendi artacak. 4 yıldır içme suyu meselesinin içerisindeyiz ama iyi anlatamamışız. Allah nasip ederse DSİ su işimizi de bitiriyor. Muhtemelen 2015'in yarıları veya sonlarına doğru su işimizi de bitiriyor. Özellikle belirtiyorum, suyumuz kötü değil ama kalitesini artıracağız, daha kaliteli su getireceğiz. Sivrideresi tarafından baraj ile birlikte inşallah daha kaliteli içme suyu gelecek. İnşallah tekrar başkanlık nasip olursa bizim de sıraladığımız, öncelik tanıdığımız hizmetler kervanını paylaşacağız. Aday adayları arkadaşlarımıza da gösterdikleri birlik ve beraberlik örneğinden ötürü, özellikle Kuddusi Aykut'a, Celal Çelebi'ye, Ulvi Öztaş'a teşekkür ediyorum."

İbrahim Ziyrek'ten sonra söz alan AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Gün, birlik olma günü, gün beraber olma günü, gün Ak Partili olma günü, gün yeni Türkiye'nin yeni başlangıç günüdür. Bu toplantıyı geç tertip ettiğimizden ötürü tüm teşkilatımızdan özür diliyorum. Kapı kapı gezip her eve ulaşıyoruz ve durmadan da çalışacağız. Kadın Kollarımızla birlikte daha çok ziyaretler gerçekleştireceğiz. Efkan Ala Oltu'ya gelecek. Daha önceleri bir milletvekilimiz bile yok dediğimizi günler de vardı. Ancak bu dönemde Sayın Başbakanımız bizlere bir İçişleri Bakanı hediye etti. İnşallah bu seçim sürecinde de Sayın Bakanımız Efkan Ala Oltu'ya birkaç defa ziyaretlerde bulunacaktır. Adaylık süreci boyunca yaşanan kardeşlikten ötürü, tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum."

Yemeğe Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, Belediye Meclis Üyeleri ve adayları, Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, adaylık sürecinde aday adayı olan Kuddusi Aykut, Ulvi Öztaş ve Celal Çelebi katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.