Bölge Haber Girişi : 12 Mart 2011 00:03

AK Parti'den Yıldız aday adayı!..

AK Parti'den Yıldız aday adayı!..
Erzurum'da serbest mimar olarak çalışan Nurhan Yıldız (42), 12 Haziran'daki seçimlerde milletvekili olabilmek için Ak Parti'den aday adayı oldu.

Erzurum Ajans-Erzurum’da serbest mimar olarak çalışan Nurhan Yıldız (42), 12 Haziran’daki seçimlerde milletvekili olabilmek için Ak Parti’den aday adayı oldu.

Erzurum’da serbest mimar olarak çalışan Nurhan Yıldız (42), 12 Haziran’daki seçimlerde milletvekili olabilmek için Ak Parti’den aday adayı oldu.

2008’de Ak Parti’de siyasete başladığını anlatan Nurhan Yıldız, “Ak Parti tarafından düzenlenen yerel yönetimler eğitim programında Erzurum birincisi oldum. 2009’da Erzurum il yönetim kuruluna seçildim. İl Başkan Yardımcılığı, Ar-Ge Başkanlığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı yaptım. Türkiye’nin yeniden yapılanacağı dönemde sorumluluk almak için 24’üncü dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerinde Erzurum’dan milletvekiliğine aday adayı oldum. Hakkımızda hayırlısı olsun.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.