İlçeler Haber Girişi : 17 Mayıs 2012 10:36

Akçay sevenlerini coşturdu

Akçay sevenlerini coşturdu
Narmanlı sanatçı Ömer Akçay, mahalli sanatçılardan Aslan Kaplan ve Narmanlı Selim’in organizasyonu ile Sümmani çay bahçesinde hemşerilerine ve sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Erzurum Ajans-Narmanlı sanatçı Ömer Akçay, mahalli sanatçılardan Aslan Kaplan ve Narmanlı Selim’in organizasyonu ile Sümmani çay bahçesinde hemşerilerine ve sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Türk Halk Müziği sanatçısı Ömer Akçay, Narmanlı hemşehrileriyle konserde buluştu. Sümmani çay bahçesinde düzenlenen konserde Ömer Akçay, yeni albüm için hazırladığı kendi bestelerinin de yer aldığı türkülerle sevenlerini coşturdu. Mahalli sanatçılardan Aslan Kaplan ve Narmanlı Selim de söyledikleri türkülerle konsere destek verdi.
Sanatçı Ömer Akçay doğup büyüdüğü ata toprağı olan Narman’ı ve Narmanlıları hiçbir zaman unutmadığını söyleyerek, “Aşık Sümmani ve Ethem Baba gibi bir çok değerli şahsiyet ve İbrahim Erkal gibi sanatçılar ilçemizden çıkmıştır. Narman ve Narmanlılar kendi içlerinden çıkan şahsiyetleri her zaman el üstünde tutmuştur. Bizler de elbette ki verilen değere saygılı olacağız. Narman’a her geldiğimde sevenlerimizle buluşup onların isteklerini yerine getireceğiz Narmanlı sevenlerimizle buluşmamızı sağlayan Aslan Kaplan ve Narmanlı Selim’e, klavye virtüözü Adem Demir ve bağlama virtüözü Hüseyin Başar kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.