Spor Haber Girişi : 16 Mart 2013 21:29

Akdeniz'in Fatih'i taca çıktı

Akdeniz'in Fatih'i taca çıktı
Bir çok İl Müdürü ile birlikte Mersin'de yapılacak olan Akdeniz Oyunları'nda görevlendirilen Çintimar'ın görevi belli oldu.
Erzurumajans-Bir çok İl Müdürü ile birlikte Mersin'de yapılacak olan Akdeniz Oyunları'nda görevlendirilmesi, "Akdeniz Fatih'i" sloganıyla kamuoyuna duyurulan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın görevi belli oldu. "Yatırımları koordine edecek" denilerek, Erzurum'da yerel gazetelere manşet olan Çintimar'ın ulaşım, kültür, sanat, güvenlik ve üniversite ile ilişkiler gibi konulardan sorumlu tutulduğu belirlendi.

Akdeniz Oyunları kapsamında yapılacak yatırımların koordinasyonundan sorumlu olup, kamu adına imza yetkili koordinator olacağı iddialarının aksine Çintimar, Organizasyon şemasına göre, ulaşım, kültür, sanat, güvenlik ve üniversite ile ilişkiler gibi konulardan sorumlu olacak.  Organizasyon şemasına göre yatırımlardan sorumlu Genel Koordinatör Yardımcılığı görevi  Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koça'a verildi.  Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, gönüllüler, sağlık ve dopingle mücadele ile teknoloji departmanından sorumlu olurken, Spor Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Daire Başkanı ve Genel Koordinatör Yardımcısı Muhammed Adak'a da uluslararası ilişkiler, pazarlama, halkla ilişkiler, tören, konaklma, gıda hizmetleri ile seyirci hizmetleri, biletleme ve protocol departmanları bağlandı. 

Bir diğer Genel Koordinatör Yardımcısı ise Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vedat Kahyalar  oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • burak 01 Ocak 1970 02:00

    niye yorumları yayınlamıyorsunuz basın özgürlüğü diye canımıza düşün ıkı yorumu yayınlamayın sizin gazetecılıgınız bu kadar olur

  • barış yılmaz 01 Ocak 1970 02:00

    benim anlamadığım sizin bu fatih çintimarla alıp veremediğiniz ne sürekli karalama yapıyorsunuz