Bölge Haber Girişi : 16 Haziran 2010 14:36

Akgül'den Erzurum çıkarması!..

Akgül'den Erzurum çıkarması!..
Bu sabah erken saatlerde Erzuruma gelen Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, ayağının tozu ile tesisleri gezdi.

Erzurum Ajans-Bu sabah erken saatlerde Erzurum’a gelen Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, ayağının tozu ile tesisleri gezdi.
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, 2011 tesislerini incelemek ve 2011 Koordinatörlüğü’nde yapılan toplantıya katılmak üzere sabah erken saatlerde havayolu ile Erzurum’a geldi. Genel Müdür Akgül’ü Erzurum Hava Limanı’nda Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, 2011 Koordinatörü Bekir Korkmaz, Gençlik ve Spor İl Şube Müdürleri Memduh Ceyhan ile Şinasi Polat karşıladı. Hava Limanı’ndan Cemal Gürsel Stadı’na geçen Akgül, yenilenen Cemal Gürsel Stadı’ndaki çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar Akgün İnşaat Sahibi Sururi Akgün’den bilgi aldı.
ERZURUM’A YAKIŞAN STADYUM
Akgül, 2011 UNIVERSIADE’nin açılış ve kapanış törenlerinin yapılacağı Cemal Gürsel Stadı’nın UEFA kriterlerinde olacağını belirterek, Erzurum’a layık bir stadyum yaptıklarını söyledi. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, “Erzurum’a yakışır bir stadyum yapıyoruz. İnşallah, kısa sürede bu stadyumun inşaatı bitecek ve Erzurumlular muhteşem stadyumlarına kavuşacak. Ümit ediyoruz ki, Erzurumspor’la ilgi sıkıntılarda aşılır ve Erzurumspor bu stadyumda Erzurumluların huzurunda rakipleri ile karşılaşır. Stadyumdaki çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlemesi de bizleri mutlu ediyor” dedi.
KULELERİ GEZDİ
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Cemal Gürsel Stadı’nın ardından 3 bin kişilik buz hokeyi salonu, atlama kuleleri ve 500 kişilik buz hokey antrenman salonlarının inşaatlarını da gezdi. Genel Müdür Akgül, Atlama Kulelerine övgüler yağdırarak, “Böylesi tesislerin eşine dünyada ender rastlanır, tamamlandığında Erzurum ve Türk sporu çok şeyler kazanmış olacak. Tesislerdeki çalışmaların olumlu geçmesi de bizleri sevindiriyor” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.