İlçeler Haber Girişi : 20 Kasım 2012 12:30

Akılalmaz ölüm!

Akılalmaz ölüm!
Dikkat! Arabasını yıkamak isteyen herkesin başına gelebilir...
Erzurumajans-Orkun ÇİZMELİ'nin haberi-Erzurum'un Oltu ilçesinde bir petrol istasyonunda otomobilini yıkamak isteyen 29 yaşındaki Tahir Taşçı, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Oltu'da şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs firmasının yazıhanesini işleten Tahir Taşçı, hem benzin almak, hem de kendisine ait otomobili yıkamak için ilçedeki bir petrol istasyonuna gitti. Benzin aldıktan istasyonun yıkama bölümüne giden Taşçı, eline aldığı su pompası ile aracını yıkamak isterken, elektrik akımına kapıldı. Pompayı çalıştırmasıyla birlikte acı ile bağırmaya başlayıp yere yığılan Tahir Taşçı'ya ilk müdahaleyi istasyon çalışanları yaptı.

P
etrol istasyonunda çalışan görevliler tarafından Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan evli ve iki çocuk babası Tahir Taşçı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Su pompasındaki elektrik kaçağı nedeniyle öldüğü öne sürülen talihsiz adamın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderilirken, Taşçı'nın yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi. İlçeyi yasa boğan ölümle ilgili olarak Oltu Cumhuriyet Savcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.