Spor Haber Girişi : 26 Haziran 2014 12:34

Akın akın geliyorlar

Akın akın geliyorlar
Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Projesi kapsamında çok sayıda futbol sahasının yapıldığı Erzurum artık süper lig takımlarının tek adresi oldu.
Erzurumajans-Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Projesi kapsamında çok sayıda futbol sahasının yapıldığı Erzurum artık süper lig takımlarının tek adresi oldu.

Geçtiğimiz hafta Erzurum'a gelerek sahaarda  incelemeler yapan ünlü teknik direktörler, takımlarını, yeni sezon hazırlıkları için Erzurum'a getirmeye başladı.

Öncekş gün Azerbaycan'ın güçlü takımlarından Hazar Lenkeran takımının kamp için geldiği Erzurum'a önümüzdeki hafta ise Çaykur Rizespor geliyor. Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile Kayseri Erciyesspor'un da sezon başı kampı için Erzurum'u tercih ettikleri açıkalandı.

Ç
aykur Rizespor geliyor, sırada Antalya ve Kayseri Erciyesspor var. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Projesi kapsamında çok sayıda stadın yapıldığı Erzurum artık güçlü takımların tek adresi oldu. Geçtiğimiz hafta Erzurum'a gelerek stadlarda incelemeler yapan ünlü teknik direktörler, takımlarını da yeni sezon hazırlıkları için Erzurum'a getirmeye başladı. Önceki gün Azerbaycan'ın güçlü takımlarından Hazar Lenkeran takımının kamp için geldiği Erzurum'a önümüzdeki hafta da Çaykur Rizespor geliyor. Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, 2014-2015 sezonu hazırlıkları kapsamında 10 Temmuz'da Erzurum'da toplanacaklarını açıkladı. Kamp için Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile Kayseri Erciyesspor'un da Erzurum'a geleceği öğrenildi. Kamp için Erzurum' u tercih eden takımların sadece antrenman değil, hazırlık maçlarını da Erzurum'da yapacakları öğrenildi. Kaynak: Palandöken 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.