Bölge Haber Girişi : 02 Mayıs 2011 16:13

AKP'li Aydın: Ardımda leke bırakmadım!..

AKP'li Aydın: Ardımda leke bırakmadım!..
AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Saadettin Aydın, "AK Parti'nin bir ferdi olarak milletvekilliği yaptığım dört yıllık süre içerisinde arkamdan bir leke bırakmadığım için Allah'a hamd ediyorum" dedi.
Erzurum Ajans- Ak Parti Erzurum il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan 23’üncü Dönem Milletvekili Dr. Saadettin Aydın, Milletvekilliği yaptığı dört yıllık süre içerisinde arkasında bir leke bırakmadığını ifade etti.

Aydın, “Uzun yıllar yaptığım öğretmenlik ve akademisyenlik vazifelerinde geleceğimizi inşa edecek onurlu ve erdemli talebeler yetiştirmek için çaba gösterdim. Yurtdışında akademisyenken istifa edip Cenabı Hakkın takdiriyle 23. dönem AK Parti Erzurum milletvekili olarak milletimizin hizmetinde bulunma şerefini yaşadım. Siyasette de temel ilkem hakkın yanında yer alarak milletime hizmet etmek olmuştur. 2002 yılından beri millete hizmet eden AK Parti’nin bir ferdi olarak milletvekilliği yaptığım dört yıllık süre içerisinde arkamdan bir leke bırakmadığım için Allah’a hamd ediyorum. Bu onur ve yüz akıyla 12 Haziran Genel seçimlerinde de partimin başarısı için aynı heyecan ve kararlıkla çaba göstereceğim. Bu duygular içerisinde 22 Temmuz 2077 Genel seçimlerinde şahsımı milletvekilliği gibi kutsal bir görevle onurlandıran partimizin yetkili organlarında görev yapanlara ve oylarıyla beni meclise gönderen siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Murat Kılıç ise, “Değerli Milletvekilimizle hakikaten uyumlu gayet güzel çalışmalar ortaya koyduk. Ama şunu söyleyeyim Erzurum’a yapılan bütün işlerin altında değerli milletvekillerimizden Saadettin bey başta olmak üzere hepsinin emekleri var. Emeklerinden dolayı Allah razı olsun diyorum. Bu dönem Erzurum’a ikinci bir Üniversite geldi, Kış oyunları geldi, çok ciddi hizmetler geldi. Hepsinde çok büyük emekleri var. Erzurum’a yapılan her işin altında kendilerinin mutlaka çok yoğun gayretleri var. Teşkilatım ve ilçe teşkilatlarımız adına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Daha sonra İl Başkanı Murat Kılıç, çalışmalarından dolayı 23. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Saadettin Aydın’a plaket verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.