Spor Haber Girişi : 01 Ekim 2012 18:30

Alex'ten Fenerbahçe'ye veda

Alex'ten Fenerbahçe'ye veda
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcu Alex De Souzu, sarı-lacivertli kulüple kontratını sonlandırdığını twitter üzerinden açıkladı.
Erzurum Ajans-Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bugün kulüp binasında bir görüşme gerçekleştiren Brezilyalı futbolcu, görüşmenin ayrıntılarını kendisine ait twitter hesabından duyurdu. Tecrübeli futbolcu, "Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

BORSAYA BİLDİRİLDİ

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımında kadro dışı bırakılan Alex de Souza ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Kulüp binasında Alex ile yapılan toplantının ardından, Brezilyalı futbolcunun sözleşmesinin sona erdirildiği borsaya bildirildi.

F
enerbahçe Futbol A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, “Futbolcumuz Alexsandro De Souza ile bugün yapılan görüşmede, kendisinin takımımıza bugüne kadar olan katkılarından dolayı teşekkür edilerek, sözleşmemiz karşılıklı mutabakat ile bugün itibariyle feshedilmiştir” denildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.