Medya Haber Girişi : 26 Aralık 2011 16:03

Ali Kılıç`ın objektifinden bir zamanlar Erzurum

Ali Kılıç`ın objektifinden bir zamanlar Erzurum
Erzurum Ajans birbirinden çarpıcı fotoğraflarla Erzurum`un yakın geçmişini gözler önüne seriyor.

Erzurum Ajans-birbirinden çarpıcı fotoğraflarla Erzurum`un yakın geçmişini gözler önüne seriyor.

Usta Foto Muhabiri Ali Kılıç, 1983-1993 yılları arasında görev yaptığı Erzurum`da tanık olduğu ve ölümsüzleştirdiği bir çok anı sizlerle paylaşıyor. `Bir Zamanlar Erzurum` adını verdiğimiz her bir karesi tarihi birer belge olan foto dizisini; sizlerinde yorumlarınızla renklendirmenizi bekliyoruz.

İşte Türkiye`nin Usta Foto Muhabirlerinden Ali Kılıç`ın objektifinden;yakın geçmişteki Erzurum`un genel görünümü, kültürel etkinlikleri, siyasi olayları, ve toplumsal yaşamdan farklı kesitleri ile insan portreleri....

 

ALİ KILIÇ`IN OBJEKTİFİNDEN BİR ZAMANLAR ERZURUM`DAN GEÇEN SİYASİ LİDERLER...  (BÖLÜM-1) -FOTO GALERİ-



ALİ KILIÇ KİMDİR

Ali Kılıç, 1962 yılında Gümüşhane`nin Kelkit lçesinde dünyaya geldi. 1979 yılında Trabzon Lisesi`nden mezun olduktan sonra, Anadolu

Ajansı Trabzon Bölge Müdürlüğü`nde işe başladı.1983 yılında Anadolu Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü`ne tayin olan Kılıç, 10 yıl Foto Muhabiri olarak çalıştığı Erzurum`dan 1993 yılında Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü`ne tayin oldu. Kılıç, bu görevinden 2001 yılında emekli oldu.

Meslek yaşamı boyunca bir çok, tarihi, siyasi ve toplumsal olaya foto muhabiri olarak tanıklık eden ve o anları ölümsüzleştiren Ali Kılıç, Türkiye Foto Muhabirlerı Derneği`nden ve Çağdaş Gazeteciler Cemiyeti`nden iki kez  yılın fotoğraf ödülünü aldı. Bunların yanısıra Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından yılın gazetecisi seçildi.

Meslek hayatı boyunca çeşitli kurumlardan bir çok kez hizmet ödülü alan Ali Kılıç, halen İstanbul da serbest gazeteci olarak görev yapıyor ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, `Başarı Ödülleri Ön Seçici Kurul Üyeliği`ni sürdürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dündar kara 01 Ocak 1970 02:00

    netde ki sayfanız da kaç gündür reklam veriyorsunuz, bula bula bu resimlerimi buldunuz.. bu başlangıç devamı gelecek