'Alo 199 Çağrı Merkezi'nin kapatılacağı iddiası ayağa kaldırdı!

ERZURUM'DA ÇIT ÇIKMIYOR!

 

Trabzon'da İçişleri Bakanlığı'na bağlı 'Alo 199 Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Etkileşim Merkezi’nin kapatılacağı iddiası nedeniyle basın açıklaması yapan çalışanlar, tepkilerini dile getirdi.

 

Erzurum'da da 150 kişinin çalıştığı çağrı merkeziyle ilgili siyasilerin ağızını bıçak açmazken, personelin sessizliği de dikkat çekti. 

 

 

Söz konusu çağrı merkezlerinin kapatılacağı söylentileri üzerine, istihdam edilen yüzlerce kişiyi işsizlik korkusu sardı. Çağrı merkezlerinin kapanacak olmasına tepki ise Trabzon’daki çalışanlardan geldi.

 

 

Çalışanlar, işlerini kaybetme endişesiyle Trabzon Meydan Parkı'nda basın açıklaması düzenledi. Erzurum ise sessizliğe büründü. İHA / TIKLA İZLE

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • nihat24 Nisan 2024 09:31

    Koltuğu sağlama aldılar, süper emeklilik cepte, amaaannnn bananeeee

  • Oz dadaş 23 Nisan 2024 11:30

    Belediyede bir sürü yatan işçi var hep kahvelerde cay iciyorlar. para az veriyor diye birde sekmeni eleştiriyorlar.adamlar sanki kps sınavıyla işe girmişler gibi kendilerini haklı görüyorlar. Bu şahısları belediye gondersin gitsin tarlalarında çalışsın. Gitsin hayvancılık yapsinlar.bunlarin yerine 199 çağrı işten çıkarılacaklari alsınlar.

  • Dadas 22 Nisan 2024 11:51

    Erzurum'da ne siyasilerin ne de hiç kimsenin umrunda değil çalışan personel. 182 mhrsde görev yaparken 2022 Mayıs ayında işsiz bırakılan 150 kişinin üstünde personele sahip çıkmadılar ki şimdi de çıksınlar. O zaman mağdur ettiler birçok kişi hala doğru düzgün bir iş bulamadı üç gün orda beş gün burda misali çalışmaya çalışıyor. Kul hakkına ahirete inanan varsa bilsin ki hepsinin hesabı alınacak ahirette...