Bölge Haber Girişi : 29 Ekim 2009 00:18

Alperen Ocakları'ndan açılım protestosu!..

Alperen Ocakları'ndan açılım protestosu!..
Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanlığı, terör örgütü mensuplarının Habur Sınır Kapısı'ndan girerken yapılan karşılanma şeklini protesto etti.
Erzurum Ajans-Bölücü terör örgütü üyelerinin karşılanma şeklini protesto etmek için Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan Alperen Ocakları teşkilatına mensup gençler, 'Ne Mutlu Türküm diyene' ve 'Vatan sana canım feda' şeklinde sloganlar atarak bir süre yürüdü. 'Ermeni açılımı, PKK açılımı, biraz fazla açılmadık mı?', 'AKP bölen, DTP bölüm, Türkiye bölünen' dövizleri yer aldı. Grup adına açıklamada bulunan Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Ahmet Aygen, Habur'dan zafer işaretiyle, Peşmerge kıyafetiyle giriş yapan 34 PKK'lının karşılanma biçiminin ülke idaresinin içine düştüğü çaresizliğin belgesi olduğunu söyledi.

Hükümetin Habur'da eşkıyanın raconuna diz çöktüğünü ileri süren Aygen, "Bu gelişen olaylar da teröristlerin hamiliğine soyunan DTP'nin iştahını kabartmıştır. Her fırsatta askere ve polise karşı ne bulursa saldıran, memleketimizin bütün fertlerini kışkırtarak savaş borazanlığı yapan DTP unutmamalıdır ki, en az dağda gezen terörist sayısı kadar, bu memleketi böldürtmemek için can verecek vatan evlatları Alperenler vardır. Türkmen'iyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisiyle, Sünnisiyle kusursuz bir ebru olma özelliği taşıyan milletimizin önüne, kendi içinde bulunmayan bir durumu sanki problemmiş gibi ısıtıp ısıtıp koymaları kafamızı karıştırıyor. Bu durumdan kim kârlı çıkacak? Tabi ki bu ülkeyi bölmeye çalışan Atlantik ötesindeki leş yiyen Akbabalar." dedi.

Soruşturma savcılarının teröristlere 'pişman mısınız?' diye soru sormadığını ileri süren Aygen, sorulduğunda hayır diyenlerin hapse gireceklerini vurguladı. Aygen, "Açılım, siyasi hayatıma mal olsa da sonuna kadar gideceğim' diyen başbakana hatırlatmak isteriz. Biz aynı sözleri Mesut Yılmaz'ın 'imam hatiplilerin ve başörtü yasağa tabii tutulması ile ilgili kararlarda' söylediğini unutmadık ve bu onun siyasi hayatına mal olmuştu. Şimdi soruyoruz, sizin siyasi hayatınıza yol ve yön verenler sizden bir diyet ödemenizi mi istediler? Bu diyet neyin nesidir?" diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Keş Dağları'dan 3 günde indirilemediğini kaydeden Aygen şöyle konuştu: "Bu ülke için gecesini gündüzüne katmış, yılmadan yıkılmadan bu ülkenin menfaatleri için çalışmış, çaba sarf etmiş, devleti için milleti için, bayrağı için, İstiklal Marşı için hayatını vakfetmiş ebedi şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu Keş Dağları'ndan 3 gün boyunca indiremeyen devlet, Kandil Dağı'ndaki p.. nasıl indirmiştir? Derin hafızamız bunu bir türlü almıyor. Muhsin başkan olur, davamıza hizmet ederiz. Enver Paşa olur, dağlara çıkarız. Kemal Paşa olur, yedi düvele rest çekeriz. Mehmet olur, ülkenin bekası için şehit oluruz. Sultan Galiyev olur, yollara düşeriz." Sürekli tekbirler getiren grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. (www.erzurumajans.com)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.