Erzurum Haber Girişi : 21 Eylül 2012 16:30

Alperen Ocakları'ndan teröre tepki

Alperen Ocakları'ndan teröre tepki
Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Erhan Ükelge, “Türkiye gündemi terör belasından bir türlü başını kaldıramıyor.
Erzurum Ajans-Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Erhan Ükelge, “Türkiye gündemi terör belasından bir türlü başını kaldıramıyor. Akşamdan sabaha günden değişen ülkemiz maalesef uzun zamandır terörden başka bir şey konuşamaz oldu. Medya artık hava raporu verir gibi günlük şehit sayısı açıklıyor” dedi.

28 yıldır derin bir terör belası ile karşı karşıya olduğumuzu dile getiren Ükelge, “Eli kanlı terör örgütü ,islami,ahlaki ve vicdani hiçbir hassasiyet taşımamaktadır.Bilmem kaç devletin arka çıktığı kanlı örgüt eylemlerini severek ve isteyerek yapmaya devam etmektedir.

Alperen gençliği olarak; Teröristlerle kucaklaşan devlete millete meydan okuyup hukuku hiçe sayan sözde vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılıp, Askerimizi,polisimizi,sivil halkımızı acımasızca katleden emperyalist güçlerin Türkiye’deki taşeronu vazifesini icra eden bu insanlık düşmanı pkk’lı teröristlerin idam edilmesini istiyoruz.Yasalarımızın ve kanunlarımızın artık caydırıcılık taşımasını istiyoruz” diye konuştu.

Alperen gençliği olarak, güzel ülkemiz üzerinde yaşanan tüm hain saldırıları ve her türlü terörü lanetlediklerini ifade eden Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Erhan Ükelge, daha sonra şunları kaydetti; “Bir diğer önemli hususta,malumunuz üzere Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.)’e karşı ,islama karşı sistemli bir şekilde yürütülen karalama kampanyalarıdır.

Peygamberimize karşı yapılan bu çirkin saldırılar kabul edilemez bir durumdur.Hang i ülke ve kim tarafından yapılırsa yapılsın ,düşünce ve ifade özgürlüğüne bağlanması haksız ve adice bir tutum,kabul edilemez bir durumdur.
Barış ve kardeşliği ön planda tutan,rahmet peygamberi Hz. Muhammed (S.A.V.) Efendimizi ve islamiyeti şiddet yanlısı göstermeye çalışmak hem dinimize hemde tüm müslümanlara hakarettir.

ABD’deki bu islam karşıtı hakaret,binlerce müslümanı sokalara dökmüştür.Buda göstermektedir ki İslam’a ve Hz.Muhammed (S.A.V.)’e yöneltilen hiçbir hakaret cevapsız kalmayacaktır.Amerika’da Obama seçim kazanacak diye bizler peygamberimize,efendiler efendisine,sultanımıza hakarete tepkisiz kalamayız.Filmi yapanları ve yapılmasına izin verenleri bir an önce bu hatalarını görüp önlemini almaya ABD ‘yi tüm müslümanlardan özür dilemeye çağırıyoruz.Hükümetimizinde bu konuda somut bir tavır koymasını bekliyoruz.

Dinimize,Peygamberimize hakaret eden,hakaret edilmesine müsaade eden soysuzları şiddetle kınıyoruz.Allah’ın gazabı üzerlerine olsun.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.