Bölge Haber Girişi : 05 Nisan 2011 12:09

Altınbaş'tan müşteriye hediye!..

Altınbaş'tan müşteriye hediye!..
Erzurum Altınbaş Kuyumculuk başlattığı bahar kampanyası ile tüm müşterilerine çeşitli hediyeler dağıtıyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Altınbaş Kuyumculuk başlattığı bahar kampanyası ile tüm müşterilerine çeşitli hediyeler dağıtıyor.

Değeri her geçen gün artan altın, takı ve tasarruf aracı olarak kullanılan hala en önemli araçların başında geliyor. Özellikle bayanların en gözde takısı olan altın, fiyatıyla da sürekli değerine değer katıyor. Erzurum Altınbaş Kuyumculuk, bahar sezonu ile birlikte müşterilerine jest yapmaya devam ediyor. Müşterilerinin doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günlerinde hediyeler gönderen Altınbaş Kuyumculuk, şimdi de Nisan ve Mayıs ayı boyunca alış veriş yapan tüm müşterilerine hediye kampanyası başlattı. İşletmelerinden büyük küçük her türlü alış veriş yapan tüm müşterilerine çeşitli değerli hediyeler verdiklerini söyleyen Altınbaş Erzurum Mağazası Sahibi Ünal Şahin, amaçlarının müşterilerini her daim hatırlamak olduğunu söyledi. Şahin,’Sevgiyi, hediye ile bildirmek, dili ile bildirmekten daha kolay ve daha mühimdir. Biz işletme olarak sürekli müşterilerimize özel günlerinde ulaşıp mutlaka bir hediye takdim ederiz. Bu sene başında yaptığımız 2011 çalışmaları arasında tüm müşterilerimize hediye verme kararı aldık. Şimdi de işletmemizden fiyatı ne olursa olsun alış veriş yapan tüm müşterilerimize çeşitli hediyeler veriyoruz. Bu da müşteri işletme diyaloğunu geliştiriyor. Kampanyalarımızı yılın belirli bölümlerine yayarak devam ettireceğiz’ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.