Siyaset Haber Girişi : 03 Ocak 2015 16:24

Altınok: İstanbul'da herhangi bir problem yok

Altınok: İstanbul'da herhangi bir problem yok
Hafta sonu tatilini geçirmek üzere memleketi Erzurum'a gelen İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Konaklı'da kayak yapmanın keyfini çıkardı.
Erzurumajans-Hafta sonu tatilini geçirmek üzere memleketi Erzurum'a gelen İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Konaklı'da kayak yapmanın keyfini çıkardı. Gazetecilerin İstanbul Dolmabahçe'deki bombalı saldırı olayını sormaları üzerine açıklama yapan Altınok, İstanbul'da herhangi bir problemin olmadığını söyledi.

Konaklı Kayak Merkezi'nin sezon açılışına katılmak üzere memleketi Erzurum'a gelen İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, konaklıda kayak yapmanın keyfini yaşadı. Hafta sonu tatilini Erzurum'da kayak yaparak geçiren Emniyet Müdürü Selami Altınok, uzun bir aradan sonra ilk kez kayak yaparak adeta pistlerin tozunu attırdı.

Kayak yapmayı özlediğini ifade eden İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Erzurum'da kayak yapmanın çok zevki olduğunu söyledi. Altınok,"Buradaki pistlerin biraz ince olduğunu düşündüğüm için çekinerek çıktım ama pistler süper. Benim gibi çok profesyonel olmayan insanların da rahatlıkla kayabileceği pistler var. Pistleri denedim karda harika pistlerde harika. Profesyonellerin kayabileceği pistlerde var ama benim kendime o kadar güvenim yok. Onun için ben böyle orta derece kayak bilenlerin pistlerinden kaydım. Kar harika pistler de harika hava da güzel. Erzurum'da olmak çok güzel" şeklinde konuştu.

İSTANBUL'DA PROBLEM YOK

Gazetecilerin İstanbul Dolmabahçe'de meydana gelen bombalı saldırı olayını sormaları üzerine İstanbul'da herhangi bir problem olmadığını ifade eden Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul'da vatandaşların huzuru, mutluluğu ve güveni adına güzel şeyler yapmaya gayret edeceklerini söyledi. Altınok, "Bugün İstanbul'u konuşmuyorum. İstanbul'u her gün yaşıyoruz.

Bugün İstanbul yerine Erzurum'da kayağı konuşmak istiyorum. İstanbul güzel herhangi bir problem de yok işler güzel gidiyor. Sıkıntımızda yok. Bütün kadromuzla beraber İstanbul'da vatandaşımızın huzuru, mutluluğu ve güveni adına güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Orada problem yok.

Bugün Erzurum'da kayak güzel pistler güzel. Özlemişim Erzurum'u dostlarımı gördüm. Bir yıldır gelmedim buraya inşallah güzel bir gün geçireceğiz" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.