Bölge Haber Girişi : 17 Haziran 2011 16:38

Altınok atletleri ödüllenderdi!..

Altınok atletleri ödüllenderdi!..
İl Genel Sekreteri Altınok, yıl içerisinde yurt içi ve uluslararası yarışlarda başarılı olan atletleri ödüllendirdi. Altınok, İki yıldır Atletler hiç bir yarışta bizi mahcup etmedi dedi.

Erzurum Ajans-İl Genel Sekreteri Altınok, yıl içerisinde yurt içi ve uluslararası yarışlarda başarılı olan atletleri ödüllendirdi. Altınok, “İki yıldır Atletler hiç bir yarışta bizi mahcup etmedi” dedi.

İl Özel İdaresi Spor Kulübü forması ile başarıdan başarıya koşan atletlerin başarısı ödülsüz kalmadı. İl Genel Sekreteri Selami Altınok, bu yıl Kulüpler Kros Ligi, ferdi yarışlar, Doğunun Yıldızları ve Türkiye şampiyonaları gibi müsabakalarda başarılı olan atletleri ödüllendirdi. Antrenörler Orhan Güngör ve Yavuz Bayram’ın da hazır bulunduğu ödül töreninde İl Genel Sekreteri Selami Altınok sporculara övgü yağdırdı. İki yıldır atletlerin kendilerini gururlandıran sonuçlar aldığını belirten İl Genel Sekreteri Selami Altınok, “İki yıldır atletizm takımımız elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartarak, hiç bir zaman bizi mahcup etmediler. Atletlerimizi ve antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.

İl Özel İdaresi Köye Yönelik Hizmetler Daire Başkanı Bedri Özdemir, Kulüp Genel Kaptanı Suat Yayatıcı ve AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt’un da katıldığı ödül töreninde ödüllerini alan atletler oldukça gururlu gözüktü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.