Erzurum Haber Girişi : 25 Mayıs 2013 14:20

''Anadolu bizim arenamız''

''Anadolu bizim arenamız''
Arena Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Erdal Hergüner, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki bayi ve distribütörlerle Palandöken'deki bir otelde ürün tanıtım toplantısı düzenledi.
Erzurumajans-Arena Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Erdal Hergüner, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki bayi ve distribütörlerle Palandöken'deki bir otelde ürün tanıtım toplantısı düzenledi. Hergüner, "Anadolu Bizim Arenamız' toplantılarıyla Anadolu'daki ticari hacmin büyümesini amaçladıklarını dile getirdi.

Arena Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Hergüner, kurum olarak teknolojik ürünleri ve aksesuarlarını dünya ile eş zamanlı olarak pazara sunduklarını söyledi. Hergüner, teknolojik ürün dağıtıcısı olarak 400'den fazla marka ürünü tedarikçi ve bayiler aracılığıyla tüketiciyle buluşturduklarını ifade etti.

Ekonomik olarak her geçen yıl büyüdüklerini anlatan Arena Genel Müdürü Hergüner, "Geçen yıl ciromuz 500 milyon dolardı. Bu yılki hedefimiz 570 milyon dolar. Anadolu bizim arenamız. Ürünlerimizin yüzde 65'ini Marmara bölgesinde sattık. Doğu Anadolu'da bu oran yüzde 2. Hedefimiz Doğu Anadolu, Güneydoğu ve Karedeniz'de yapacağımız yatırımlarla bu rakamı en az yüzde 20'lere çıkartmak." dedi.

Hergüner, amaçlarının, tedarikçi ve bayilerinin teknoloji ürünlerini etkin ve verimli olarak tüketiciye ulaştırabilecekleri bir hizmet platformu sağlayarak, yatırımcı değerini artırıp, teknoloji tedarik ağındaki konumu ve şirketin kurulduğu günden beri süregelen profesyonellik, üretkenlik, dürüstlük ve pazarı geliştirme özellikleriyle Türkiye teknoloji pazarının lider şirketi haline gelmek olduğunu kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.