Bölge Haber Girişi : 21 Ekim 2009 13:19

Anadolu Jet kış tarifesine başlıyor!..

Anadolu Jet kış tarifesine başlıyor!..
Türk Hava Yolları iştiraki Anadolujet, 25 Ekim Pazar günü kış tarifesi uygulamasına geçecek.
Erzurum Ajans-Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Anadolujet'in filoya yeni katılan uçakları ve yeni uçuş noktalarıyla hizmet ağını genişleteceği bildirildi.

Açıklamada, Anadolujet'in filoya dahil edilecek 2 adet yeni nesil Boeing 737-700 tipi uçak ile Şubat ayına kadar filoya eklenmesi planlanan 2 adet Boeing 737-700 ve bir adet Boeing 737-800 uçak sayısının 12'ye yükseleceği belirtildi.

Ankara'dan Sabiha Gökçen'e ve İstanbul'dan 5 noktaya uçuş gerçekleştiren Anadolujet'in Ankara-KKTC direkt uçuşlarına da başlayacağı ifade edilen açıklamada, kış tarifesinde Muş, Çorlu, Erzincan, Adıyaman, Hatay ve Hatay'dan KKTC'ye yapılan seferlerin haftanın her günü düzenleneceği kaydedildi.

Açıklamada, 25 Ekimden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Erzurum seferlerinin de başlayacağı belirtilerek, Anadolujet'in Sabiha Gökçen'den gerçekleştireceği diğer yeni uçuş noktaları olan Konya, Trabzon, Elazığ, Diyarbakır seferlerinin Kasım ayı içinde filoya katılacak yeni uçaklarla yapılacağı ifade edildi.

Geçen yaz başlatılan Ankara-Sabiha Gökçen uçuşlarının da günde iki sefere çıkarılacağı bildirilen açıklamada, böylece Ankara'dan İstanbul'un Anadolu yakasına gelen yolcuların Türk Hava Yollarının Kasım ayında direkt uçuşlara başlayacağı Stuttgart, Hannover, Köln, Amsterdam, Londra, Moskova ve Berlin'e bağlantılı uçabileceği kaydedildi.

Açıklamada, Ankara-Hatay ve Hatay-KKTC uçuşlarının devam edeceği ve Ankara'dan direkt KKTC uçuşlarının da haftanın her günü gerçekleştirileceği belirtildi. (Haber Türk)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.