Spor Haber Girişi : 17 Aralık 2020 11:12

Anadolu Kupası'nda bir altın bir de gümüş

Anadolu Kupası'nda bir altın bir de gümüş
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Alp Disiplini Uluslararası (FIS) Anadolu Kupası yarışlarında Sıla Kara altın, Ceren Yıldırım ise gümüş madalya kazandı.

Erzurumajans-Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Alp Disiplini Uluslararası (FIS) Anadolu Kupası yarışlarında Sıla Kara altın, Ceren Yıldırım ise gümüş madalya kazandı.

 

 

2020-2021 sezonunun ilk organizasyonu olan Anadolu Kupası’nın ikinci gününde madalya haberi geldi.

 

 

9 ülkeden 39 sporcunun katıldığı yarışlarda Erzurum Kayak Kulübü sporcusu Sıla Kara Altın, Ceren Yıldırım ise gümüş madalyanın sahibi oldu. Bayanlarda üçüncülüğü ise Kazakistan’dan Milena Skubkova elde etti.

 

 

Erkekler kategorisinde ise birinciliği Ukrayna’dan Taras Filiak, ikinciliği yine Ukrayna’dan Mykhallo Karpushyn, üçüncülüğü de Özbekistan’dan Komijon Tukhtaev kazandı.

 


 

İlk iki günde dereceye giren sporculara madalyaları Erzurum Valisi Okay Memiş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ve FIS Yarışma delegesi ve TKF yönetim kurulu Üyesi Fatih Kıyıcı tarafından verildi.

 

 

Salgın döneminde yapılacak sporların başını kayak sporunun çektiğini söyleyen Vali Okay Memiş, “Kayak yaptığınızda kimse yanınızda olmuyor. Dolayısıyla sosyal mesafeye uymuş oluyorsunuz. Ayrıca maske de takıyoruz” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.