Bölge Haber Girişi : 18 Mart 2010 17:46

Araç servisine kızdı arabasını yaktı!

Araç servisine kızdı arabasını yaktı!
Erzurum'da bir otomobil yetkili servisine aracının bakımını yaptırmak için başvuran kişi, servis yetkililerine sinirlenerek otomobiline benzin döküp yaktı.

Erzurum Ajans-Erzurum’da bir otomobil yetkili servisine aracının bakımını yaptırmak için başvuran kişi, servis yetkililerine sinirlenerek otomobiline benzin döküp yaktı.
Aşkale ilçesinde yaşayan Ö.T., 3 gün önce bakımını yaptırmak için otomobilini Erzurum’daki yetkili servise getirdi. Bakımını yaptırdığı aracı dört kez üst üste yeniden arızalanınca yetkili servise gelen Ö.T., otomobildeki sorunun giderilmesini istedi. Yeniden bakıma alınması için aracını serviste bırakmasını isteyen yetkililere sinirlenen Ö.T., otomobilini çevre yolu üzerinde bir tarlada park ettikten sonra içerisine benzin dökerek yaktı. Daha sonra yanan otomobilini izledi.
Otomobildeki yangını fark eden bölgedeki polis ekibinin haber vermesi üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yarım saat süren çalışmaları sonucunda söndürülen yangında, otomobil kullanılamaz hale geldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.