Erzurum Haber Girişi : 26 Ağustos 2013 13:58

Arkadaşıyla birlikte ablasının bileziğini gasp etti

Arkadaşıyla birlikte ablasının bileziğini gasp etti
Erzurum'da askerden gelen bir kişi arkadaşıyla birlikte ablasının kolundaki bileziği gasp etti.
Erzurumajans-Erzurum'da askerden gelen bir kişi arkadaşıyla birlikte ablasının kolundaki bileziği gasp etti.

Edinilen bilgiye göre, Hilalkent semtinde meydana gelen olayda çöp atmak için evden çıkan F.Ö., arkasından gelen şahıs tarafından gasp edildi.

Şüpheli şahıs yere düşen F.Ö.'nün kolundaki bileziği alarak kaçtı. Durumu polise bildiren F.Ö., olayı kardeşi F.Ö. ve arkadaşı M.Ç.'nin gerçekleştirdiğini söyledi. Polis 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına alırken, olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • AH televizyon 01 Ocak 1970 02:00

    bu gibi işlerin sorumlusu televolenin ruhani lideri can tanrıyardır.nedenmi nedeni şu bizim kültürümüzle ilgisi olmayan televolerdeki evlilik dışı yaşam ayrıldık ama dostça plajdaki kadın görüntüsü yani bunlar bu tur işlere davetiye çıkarmıştır nasılmı eskiden hatırlayın insanlar yiyecek maddeleri saklayarak eve getirirken lokantacı döner yaparken camlarına gazetece çekmesi gibi çünki burda nefis denen olay var insan nefsinin emrinde olursa ki bu genç arkadaş askerden yeni gelmiş bütün kötülükleri yapıp nefsini tatmin edecektir yapılacak şey medyaya düşmektedir.televizyonlar biraz daha arlı namuslu filimlere magazinlere el atarsa sorun biraz çözüle bilir ama insanlık televolenin ruhani liderinden indallahta davacıyım