Spor Haber Girişi : 03 Nisan 2012 14:05

Arpaçay'ın voleybol ilgisi

Arpaçay'ın voleybol ilgisi
Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum’da organize edilen Okullararası Küçükler ve Yıldızlar Voleybol Grup Birinciliği maçlarında Kars’ı Küçük Kızlar kategorisinde Arpaçay 3 Kasım YİBO temsil ediyor.
Erzurum Ajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum’da organize edilen Okullararası Küçükler ve Yıldızlar Voleybol Grup Birinciliği maçlarında Kars’ı Küçük Kızlar kategorisinde Arpaçay 3 Kasım YİBO temsil ediyor.
Alibey Ateş ve Erkan Rençber nezaretinde Erzurum’a gelen Kars Arpaçay 3 Kazım YİBO’nun minik sutlanları şampiyonluk için kendilerine güveniyor. Okul Müdürü Ferhat Yağışan’ın destekleri ile Erzurum’a gelen filenin minik sultanları şampiyonluk kupası ile Kars’a dönmek istediklerini söyledi. Arpaçay’ın deneyimli eğitimcisi Alibey Ateş, “Erzurum’a iddialı geldik, kendimize güveniyoruz, bu müsabakalara çok iyi hazırlandık, bunu da şampiyon olarak kanıtlayacağız” dedi.
Alibey Ateş, Grup Müsabakalarına gelirken trafik kazası yapan Cizre ekibinden hayatını kaybeden Melek Aktaş için de çok üzüldüklerini belirterek, “Minik kızımız ölmedi, kalbimizde yaşıyor. Şampiyon olursak, bu şampiyonluğu Cizre’ye hediye edeceğiz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.