İlçeler Haber Girişi : 03 Nisan 2012 13:45

Kocatepe İÖO şampiyonluk için iddialı

Kocatepe İÖO şampiyonluk için iddialı
Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum’da organize edilen Okullararası Küçükler ve Yıldızlar Voleybol Grup Birinciliği maçları tüm hızıyla sürüyor.
Erzurum Ajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum’da organize edilen Okullararası Küçükler ve Yıldızlar Voleybol Grup Birinciliği maçları tüm hızıyla sürüyor.
Cemal Gürsel Spor Salonu ile Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar çekişmeli geçerken, Erzurum’u Yıldızlar Kategorisinde Aşkale İbrahim Polat İlköğretim Okulu, küçüklerde de Kocatepe İlköğretim Okulu temsil ediyor.
Beden Eğitimi öğretmenleri Selçuk Okuyucu, Abdulhamit Kaya, Yakup Can ve Abdulbaki Efe yönetimindeki küçük sultanlar şampiyonluk kovalıyor. Erzurum’da yapılan il birinciliğinde tüm maçlarını kazanarak il birincisi olan Kocatepe İlköğretim Okulu Küçük Kız Voleybol takımı, grup şampiyonu olmak için mücadele ediyor. Okul Müdürü Alpay Fırat’ta minik sultanların başarılı olması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.