Erzurum Haber Girişi : 04 Aralık 2017 16:15

Artık Palandöken'de var! Büyük hatadan geri döndüler...

Artık Palandöken'de var! Büyük hatadan geri döndüler...
Geçtiğimiz yıl, Kültür ve Turizm Bakanlığı web sitesi açılış sayfasında ki "turizm bölgeleri tanıtım bölümünde" Erzurum Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri'ni yok sayan bakanlık, bu yanlışa bu yıl son verdi.
Erzurumajans-Bugüne kadar bir çok dev organizasyona evsahipliği yapan Erzurum Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Kültür ve Turizm Bakanlığı web sitesi tanıtım bölümünde adeta yok sayılarak görmezden gelinmişti. Site de Uludağ, Erciyes ve Kartalkaya gibi kayak merkezlerinin fotoğraflı tanıtımını yapan bakanlığın bu vurdumduymazlığı Erzurum'da büyük tepkilere neden olmuştu.

BU YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ

Geçtiğimiz yıl yapılan bu hatanın farkına varan Kültür ve turizm Bakanlığı bu yıl bu yanlıştan döndü. Her yıl binlerce turisti ağırlayan Palandöken ve Konaklı'nın tanıtımı bakanlığın web sitesinden yapılmaya başlandı. Palandöken'in dünyanın en önemli kayak merkezleri arasında yeraldığını belirten Erzurumlular, bakanlığın bakanlığın önemli bir hatayı düzeltmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye'de ki bütün kayak merkezlerinin tanıtımı tabiî ki yapılacak. Ancak Erzurum Palandöken ve Konaklı'nın yok sayılmasına bir anlam veremedik. Bakan Numan Kurtulmuş'a bu duyarlılığından ötürü teşekkür ederiz"dediler.

BAŞKAN SEKMEN TAKİPÇİSİ OLMUŞTU

 Geçtiğimiz yıl bakanlığın sitesindeki skandalla ilgili Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bakanlık müsteşarını telefonla arayarak tanıtım bölümüne Palandöken ve Konaklı'nın da dahil edilmesini istemiş ve konunu takipçisi olacağını defalarca hatırlatmıştı.

Levent AKPINAR/Eksi25haber
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.