Erzurum Haber Girişi : 24 Ocak 2024 10:25

Aşırı kan kaybına rağmen hayata tutundu. Saldırganlar serbest kaldı

Aşırı kan kaybına rağmen hayata tutundu. Saldırganlar serbest kaldı
Erzurum'da karne aldıktan sonra okul çıkışı 'omuz atma' bahanesiyle çıkan kavgada akranları tarafından kasığından bıçaklanan Alperen Vatandaş (16) ölümden döndü. Alperen'i bıçaklayan şüpheliler serbest kaldı. Baba Abdülmecit Vatandaş, isyan etti. 

Olay 19 Ocak saat 10.30 sıralarında Aziziye ilçesinde meydana geldi. Karnelerini alan lise öğrencileri okuldan çıkarken iki grup arasında omuz atma bahanesiyle kavga çıktı. Kavgada, 11'inci sınıf öğrencisi Alperen Vatandaş. kasığından yaralandı.

 

Okul yönetiminin bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Vatandaş, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nin acil servisine götürülerek tedaviye alındı. Aşırı kan kaybeden Alperen Vatandaş hayati tehlikeyi atlatırken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro amirliği ekipleri, Alperen Vatandaş'ı bıçaklayıp kaçtığı öne sürülen Levent K. (17) ve 2 arkadaşını yakalayarak Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim etti. Şüpheliler ilk ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, baba Abdulmecit Vatandaş, yaşananlara isyan etti. 

 

Çocuğunun bir an önce iyileşip hastaneden çıkmasını beklediklerini söyleyen Vatandaş, "İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı. Yetkililer bu anlamda ciddi önlemleri almalı. Suçlular da cezasını bulmalı. Benim çocuğumun hiçbir suçu günahı yokken bu hale geldi" dedi. İHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali er 24 Ocak 2024 17:56

    Devlet artık baba gücünü göstermelidir devlet babadır otoritesi göstermelidir ki bir daha olmadın. Eski polisleri görseydiniz korkardınız.