Bölge Haber Girişi : 24 Mart 2011 14:11

Aşkale Atatürk YİBO geleneğini bozmadı!..

Aşkale Atatürk YİBO geleneğini bozmadı!..
Aşkale Atatürk YİBO her alanda olduğu gibi, kültürel ve sportif faaliyetlerde de başarılılarını bir kez daha gösterdi.

Erzurum Ajans-Aşkale Atatürk YİBO her alanda olduğu gibi, kültürel ve sportif faaliyetlerde de başarılılarını bir kez daha gösterdi. İl ilçe düzeyindeki tüm kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılmayı kendine ilke edinen ve katıldığı tüm müsabakalarda farklı kategorilerde çeşitli ödüller kazanan Atatürk YİBO bir önceki yıl masa tenisi küçük erkekler kategorisinde il 2.’si, yıldız erkekler kategorisinde 1.’si olan bu okulumuz bu yılda il düzeyinde yapılan masa tenisi turnuvalarında takım halinde  küçük erkekler kategorisinde 2. yıldız erkekler kategorisinde ise 1. olarak kendi adlarına kayıtlı olan şampiyonluk markasını bir kez daha tescil etmişlerdir.

Ayrıca Gençlik spor il müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ferdi erkekler il müsabakalarında erkekler il 1. si ve 2. ‘si olmuşlardır. Dereceye giren öğrencilerimiz, başarılarını kendilerine her konuda desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yakup YAMAN ve İlçe Kaymakamı Sayın Asalet KARABULUT’LA paylaştılar. İlçe milli eğitim müdürü ve ilçe kaymakamı bu başarılarından dolayı memnuiyetlerini dile getirerek bundan sonra yapılacak tüm faaliyetlerde de bu okulumuza desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirerek Sivas’ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında, yıldız erkekler kategorisinde ilimizi temsil edecek olan öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.