Bölge Haber Girişi : 28 Eylül 2011 12:44

Aşkalespor'un ilk maç heyecanı!..

Aşkalespor'un ilk maç heyecanı!..
Bölgesel Amatör Lig (BAL) Birinci Grupta mücadele edecek olan Aşkale 3 Mart Beldespor, Pazar günü ligin ilk maçında Cemal Gürsel Stadı'nda Bingöl İl Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-siyahlılar, maçta Erzurumluların tribünleri doldurmasını

Erzurum Ajans-Bu sezon Erzurum'u Bölgesel Amatör Lig (BAL) Birinci Grupta temsil edecek olan Aşkale 3 Mart Beldespor, Pazar günü Ceamal Gürsel Stadı'nda Bingöl İl Özel İdarespor'u konuk edecek.


Takımın başına Necdet Gümüşenek-Sinan Boyacı ikilisini getiren ve oluşturduğu güçlü kadrosu ile şampiyonluğu hedefleyen Kırmızı şimşekler, Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Erzurum ekibi ilk maçı kazanıp lige galibiyetle 'Merhaba' demek isterken, tüm Erzurumlu futbolseverleri ve Aşkale halkını da yanında görmek istiyor.

Aşkale 3 Mart Beldespor Başkanı Sinan Boyacı, Pazar günü tüm Erzurum halkını ve Aşkalelileri Cemal Gürsel Stadı'nın tribünlerine davet etti. Kulüp Başkanı Alkan, "Biz sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Oluşturduğumuz kadromuza ve teknik heyetimize gösterilen ilgi ve kulübümüze olan inanç bizleri sevindirirken, aynı zamanda da umutlandırıyor. Hedoefimiz 3. Lige çıkmak, bunun için savaşacağız ve mücadele edeceğiz, tüm Erzurum halkını Pazar günü yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

GÜMÜŞENEK 20 BİN TARAFTAR BEKLİYOR

Pazar günü BAL Ligi'nin ilk haftasında Cemal Gürsel Stadı'nda Bingöl İl Özel İdarespor ile karşılaşacak olan Aşkale 3 Mart Beldespor'un Teknik Patronu Necdet Gümüşenek, futbolcularına sahada görev düştüğünü belirtirken, tribünlerde de Erzurumluların manevi desteğine ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Gümüşenek, "Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış ve kulüp yönetimi bizlere inanarak takımı emanet etti. Bizde Erzurum ve Aşkale'ye BAL Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz. Bunu başaracak güce sabihiz, Pazar günü en az 20 bin Erzurumlu ve Aşkaleli futbol severi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

AŞKALE MAÇA AKACAK

Pazar günü Aşkale'den Erzurum'a otobüs seferleri düzenlemesi beklenen Aşkale 3 Mart Beldespor Onursal Başkanı ve Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış'da Pazar günü saat 14.00'de ligin ilk maçında Cemal Gürsel Stadı'nda adeta bir şölen olacağını belirterek, tüm futbolseverleri Aşkale 3 Mart Beldespor'a sahip çıkmaya ve destek vermeye çağırdı.

Yardımcı Antrenör Sinan Boyacı'da Pazar günü oynayacakları ligin ilk maçında Bingöl İl Özel İdarespor'u mağlup ederek, taraftara galibiyet hediye edeceklerini söyledi. Ligin ilk haftasında Bayburt Belediyespor, bay geçecek. Diğer maçlar ise şöyle: Doğubayazıt-Arhavispor, Ardeşenspor-Kalkandere, Kağızman-Refaiye, Kelkit Hürriyetspor-Göle Belediyespor.

MAÇ ÜCRETSİZ

Öte yandan Aşkale 3 Mart Beldespor kulüp yöneticileri, sezonun ilk maçını izlemek isteyen taraftarlardan herhangibir ücret alınmayacağını açıkladılar. Yöneticiler, "Tüm Erzurum'un desteğini bekliyoruz. Maçımız ücretsiz olacak. Stadyumun tıklım tıklım dolmasını ümit ediyoruz" dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.