Erzurum Haber Girişi : 03 Nisan 2017 15:15

ASP personeli 'Danışmanlık Tedbiri Uygulama' eğitimden geçti

ASP personeli 'Danışmanlık Tedbiri Uygulama' eğitimden geçti
Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğünde çalışan meslek elemanlarına yönelik Danışmanlık Tedbirleri Uygulama Eğitimi verildi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğünde çalışan meslek elemanlarına yönelik Danışmanlık Tedbirleri Uygulama Eğitimi verildi.

Atatürk Yetiştirme Yurdu konferans salonunda düzenlenen eğitim programın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci ve kurumda çalışan meslek elemanları katıldı.

İlbaş, burada yaptığı konuşmada, eğitimlere 75 meslek elemanının katılacağını belirterek, eğitimlerin iki grup halinde gerçekleştirileceğini söyledi.

İlbaş, eğitimlerde mahkeme tarafından verilen danışmanlık tedbirlerinin nasıl uygulanacağının aktarılacağını kaydetti.

Danışmanlık tedbirlerinin çocuk ve aileler açısından önemli olduğunu belirten İlbaş, "Hizmet içi eğitimleri önemsiyoruz. Amacımız personelimizin mesleki becerisini geliştirmek. Danışmanlık tedbiri kurumumuz açısından önemli bir başlık, meslek personelimiz bu eğitimlerden önemli ölçüde istifade edecek." dedi.

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi personeli Abdulhekim Zafer tarafından Danışmanlık Tedbiri Uygulama Eğitimi konusunda sunum yapıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.