Ekonomi Haber Girişi : 12 Kasım 2015 21:00

ASP'den EKPSS başvuruları hakkında açıklama

ASP'den EKPSS başvuruları hakkında açıklama
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, engelli memur alımı 2016 adaylarının merakla beklediği Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı EKPSS Başvuru tarihi ve sınav tarihi ilişkin açıklamalarda bulundu.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, engelli memur alımı 2016 adaylarının merakla beklediği Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı EKPSS Başvuru tarihi ve sınav tarihi ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Abdulhakimoğulları, 2016 EKPSS Nisan ayında yapılacağını belirterek, başvuruların ise Şubat'ta başlayıp Mart ayında sona ereceğini ifade etti.

Abdulhakimoğulları şu ifadeleri kullandı, "Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik" uyarınca Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS/2016) Ölçme ,Seçme ve Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM) tarafından Nisan 2016 tarihinde 81 il merkezinde yapılacak. Sınava girmesi gereken bu adaylar için başvuru süresi Şubat 2016 tarihinde başlayacak. Mart 2016 tarihinde sona erecektir. Adaylar ÖSYM'nin internet sitesinden (http://www.osym.gov.tr) başvuru sürecini takip edebilirler."

Abdulhakimoğulları, 2014 EKPSS kaydı bulunan ilk ve ortaöğretim mezunları ile 2014 EKPSS'ye giren lise mezunlarının son atamalarının 16 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.