Erzurum Haber Girişi : 07 Ekim 2013 18:52

Assistt Erzurum Deneri'ye emanet

Assistt Erzurum Deneri'ye emanet
Assistt Erzurum İl Yöneticisi olarak Turgay Deneri, atandı.
Erzurumajans-Assistt Erzurum İl Yöneticisi olarak Turgay Deneri, atandı.

Aslen Erzurumlu olan Turgay Deneri, iş yaşamına 2006 yılında atıldı. Turgay Deneri, Türk Telekom bünyesinde 2008 senesi itibariyle Türk Telekom Genel Müdürlüğünde çalışmaya başladı. Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde farklı görevlerde bulunan Deneri, içinde bulunduğumuz 2013 yılında transfer olduğu Türk Telekom Grup şirketlerinden AssisTT A.Ş.'de göreve başladı.

Deneri, "Bir Erzurumlu olarak memleketimde görev almak benim için güzel bir duygu. Erzurum Assistt çağrı merkezimizde binlerce Erzurumlu gençlerimizi istihdam etmek bizlere gurur vermektedir. İşe alımlarımız devam etmekte olup, hedefimiz yeni çağrı merkezleri oluşturarak daha çok Erzurumlu gençlerimizi iş sahibi yapmaktır." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • okan as 01 Ocak 1970 02:00

    turgay bey Erzurumluyum diyorsun assist Erzurum merkez lokasyonda ve hepsi Erzurum genclerini vermişsiniz Erzincanli mudur ve gurup liderlerine ve takim liderlerine ekmeyini yediği bu memlekette Erzincanlilar asistanlari nasil aşagilayici bir şekilde muamele ettikleri ve ego yaparak Erzurumlu cocuklarin çogunun işine son verildi yaziklar olsun Erzurumlu olarak utanc tir bu torpilli lise mezunu şirket idarecilerin yakinlari takim lideri oluyor bu nasil adalet yazik cok yazik yinede hayirli olsun