Erzurum Haber Girişi : 05 Ağustos 2012 14:15

Atalay Büyükşehir'i ziyaret etti

Atalay Büyükşehir'i ziyaret etti
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Atalay’a, Başkan Küçükler tarafından Oltu Taşı tespih ve Alvarlı Efe Hazretleri’nin şiirlerinin derlendiği “Nazlı Niyazlar” adlı kitabı hediye edildi.
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Erzurum gezisi kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. Havalimanında karşılandıktan sonra beraberinde Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’la birlikte önce Erzurum Valiliği’ni ziyaret eden Atalay, daha sonra Büyükşehir Belediyesi’ne geldi. Zabıta mangasını selamlayan Başbakan Yardımcısı Atalay, Başkan Küçükler’in makamında bir süre dinlendi. Başkan Küçükler, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a Erzurum ziyareti anısına Oltu Taşı tespih ve Alvarlı Efe Hazretleri’nin eserlerinin derlendiği “Nazlı Niyazlar” adlı kitabı hediye etti. Hediye kitabı Başbakan Yardımcısı Atalay’a ise Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ takdim etti. Atalay daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Büyükşehir Belediyesi’nden ayrıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.