İlçeler Haber Girişi : 19 Kasım 2012 18:30

Atatürk caddesi hizmete açılıyor

Atatürk caddesi hizmete açılıyor
Narman'da eski Oltu yolu olarak bilinen yeni ismi Atatürk caddesi olarak değiştirilen ve ileriki zamanlarda genişletilen yolun asfaltlama çalışmalarında son yaklaşılıyor.
Erzurumajans-Narman'da eski Oltu yolu olarak bilinen yeni ismi Atatürk caddesi olarak değiştirilen ve ileriki zamanlarda genişletilen yolun asfaltlama çalışmalarında son yaklaşılıyor.

Narman Lisesinin , ilçe kuran kursunun ve Toki konutlarının bulunduğu Atatürk caddesinde daha önce mevcut yol üzerinde yapılan genişletme çalışmalarının ardından şimdi ise asfaltlama çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine açılıyor.Yol yapım çalışmalarını yakından takip eden Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, "Toki İdaresi ve Belediyemiz ortaklaşa yaptırılan konutlarının bulunduğu yine Narman Lisesinin ve ilçe kuran kursunun bulunduğu bu cadde üzerinde daha önce yol genişletme çalışması yaparak vatandaşlarımızın ulaşımına açmıştık fakat mevcut yol asfalt olmadığı için site sakinleri ve öğrenciler ulaşım konusunda güçlükler çekiyordu. Şimdi mevcut yolda 25 metre genişliğinde ve bin 250 metre uzunluğunda bulunan yolun asfaltlama çalışmaları bitmek üzere mevsimlerinde elverişli olması avantajınıda kullanarak asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor Atatürk caddesi inşallah 4 gün içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine açılacaktır." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.