Spor Haber Girişi : 04 Kasım 2013 14:21

Atlı cirit müsabakaları tamamlandı

Atlı cirit müsabakaları tamamlandı
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Erzincan'da düzenlenen "Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası Grup" müsabakaları tamamlandı.
Erzurumajans-Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Erzincan'da düzenlenen "Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası Grup" müsabakaları tamamlandı.

Fatih Mahallesi Cirit Sahası'nda yapılan grup müsabakalarında oynadığı bütün karşılaşmaları kazanan Akıncılar Atlı Spor Kulübü, grubu lider tamamlayarak bir üst tura çıktı. 3 gün süren ve 3 takımın katıldığı grup müsabakalarının son gününde Akıncılar Atlı Spor Kulübü ile Altınbulak Atlı Spor Kulübü mücadele etti. Oldukça çekişmeli geçen müsabakayı Akıncılar Atlı Spor Kulübü kazandı. Grup müsabakasında Akıncılar Atlı Spor Kulübü , Altınbulak Atlı Spor Kulübü ve Önder Atlı Spor Kulübü mücadele etti.

Müsabakaları Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu ve çok sayıda sporsever izledi. 3 gün sürecek grup müsabakalarının ilk günkü maçında Altınbulak Atlı Spor Kulübü ile Önder Atlı Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Yapılan Müsabakayı Erzurum ekibi olan Altınbulak Atlı Spor Kulübü kazandı. İkinci gün ise Akıncılar Atlı spor Kulübü ile Önder Atlı Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Bu müsabakayı ise Akıncılar Atlı Spor Kulübü kazandı. Müsabakalarının son gününde Akıncılar Atlı Spor Kulübü ile Altınbulak Atlı Spor Kulübü mücadele etti. Bu müsabakayı ise Akıncılar Atlı Spor Kulübü kazandı ve bir üst tura çıktı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.