Spor Haber Girişi : 16 Mayıs 2012 13:15

AÜ Buz hokeyi takımı Türkiye şampiyonu

AÜ Buz hokeyi takımı Türkiye şampiyonu
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Buz Hokeyi Şampiyonası sona erdi.
Erzurum Ajans-Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Buz Hokeyi Şampiyonası sona erdi.
Şampiyonaya Atatürk Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi erkek ve bayan takımları katıldı.
Atatürk Üniversitesi Buz Hokeyi Erkek Takımı namağlup şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonada İstanbul Üniversitesi ikinci, Bilkent Üniversitesi üçüncü oldu. Atatürk Üniversitesi takımı final de karşılaştığı İstanbul Üniversitesi takımını 10 - 2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.
Atatürk Üniversitesi Buz Hokeyi Bayan Takımı ise ilk kez katıldığı şampiyonada Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde etti. Üçüncülük maçında Gazi Üniversitesi ile karşılaşan Bayan takımı müsabakadan 3 - 2 galip ayrılarak üçüncü oldu. Şampiyonada bayanlarda Bilkent Üniversitesi birinci, Ankara Üniversitesi ikinciliği elde etti.
Ödül törenine Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samih Diyarbakır, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Fatih Çintimar katıldı.
Atatürk Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Samih Diyarbakır, Üniversite Buz Hokeyi erkek takımına birincilik kupasını takdim etti. Buz Hokeyi erkek takımını elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Suphi Özçomak, şampiyonada emeği geçen herkese teşekkür etti. Özçomak, Atatürk Üniversitesi’nin son yıllarda birçok spor dalında önemli dereceler elde ettiğini, bu başarıların artarak süreceğini kaydetti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.