Spor Haber Girişi : 03 Aralık 2012 18:00

AÜ hentbol takımı dolu dizgin

AÜ hentbol takımı dolu dizgin
Erzurum’un Erkekler Henbol 1. Ligi’ndeki tek temsilcisi Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü, son maçlarda üst üste aldığı galibiyetler ile başarılı bir grafik çiziyor.
Erzurumajans-Erzurum’un Erkekler Henbol 1. Ligi’ndeki tek temsilcisi Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü, son maçlarda üst üste aldığı galibiyetler ile başarılı bir grafik çiziyor.
Antrenör Ali Erzurumluoğlu yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan Erzurum temsilcisi, önce evinde Göztepe’yi mağlup etti. Ardından Bingöl deplasmanında kazandı. Bu hafta sonu da Ankara’da 06Ater ile karşı karşıya gelen Ali Erzurumluoğlu’nun talebeleri gol düellosu şeklinde geçen maçta Ankara 06Ater Spor’u 38-35 mağlup ederek, son üç maçın üçünden de galibiyetle ayrıldı. Ligde ilk dört içinde bulunan Atatürk Üniversitesi play off iddiasını da korudu. Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü Mehmet Suphi Özçomak, Ankara’da çok iyi mücadele ederek galip geldiklerinin altını çizerek, artık bundan sonra hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi maçına odaklandıklarını söyledi. Özçomak, “Evimizdeki bu maçı da kazanarak hedefe bir adım daha yaklaşacağız” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.