Spor Haber Girişi : 03 Aralık 2012 17:30

Aziziye koleji basketbolda şampiyon

Aziziye koleji basketbolda şampiyon
Milli Müdürlüğü ile Gençlik Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği okullar arası basketbol turnuvası final maçı bugün yapıldı.
Erzurumajans-Milli Müdürlüğü ile Gençlik Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği okullar arası basketbol turnuvası final maçı bugün yapıldı. Finale çıkan Aziziye Koleji rakibi İbrahim Hakkı Fen Lisesini 65-45 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Yoğun tezahürat altında geçen karşılaşmada kardeşlik havası hakimdi. Şampiyon takım kupayı Gençlik Spor il Müdürü Fatih Çintimar’ın elinden aldı.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Okul Müdürü Kemal Küçükkaya: ”Benim için onur verici bir gün oldu. Antrenörümüz, Basket takımımız ve hocalarımıza yürekten teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Bölge Finallerinden çıkmak için takımıza her türlü imkanımızı seferber ederek destek olacağımızı da buradan ifade etmek istiyorum.” dedi.
Aziziye Basketbol Takımı Antrenörü Hamit KavurmacI ise ”Okulumuzun böyle bir başarı elde etmesinde takımda bulunan öğrencilerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ederim. Amacımız takım olarak bölge finallerinde başarı elde etmek ve Türkiye finallerine katılmaktır. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.