Spor Haber Girişi : 16 Kasım 2012 10:15

AÜ hentbol takımından anlamlı ziyaret

AÜ hentbol takımından anlamlı ziyaret
Erkekler Hentbol 1. liginde mücadele eden ve hafta içinde deplasmanda Bingöl Belediyespor ile karşı karşıya gelen Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü Hentbol takımı, Hüseyin Hüsnü Tekışık Orta Okulu’nu ziyaret ederek örnek bir davranışta bulundu.
Erzurumajans-Erkekler Hentbol 1. liginde mücadele eden ve hafta içinde deplasmanda Bingöl Belediyespor ile karşı karşıya gelen Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü Hentbol takımı, Hüseyin Hüsnü Tekışık Orta Okulu’nu ziyaret ederek örnek bir davranışta bulundu.

Yarın deplasmanda Sinop Eğitim Spor ile karşı karşıya gelecek olan Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü Hentbol takımı Bingöl maçı öncesi yaptığı anlamlı ziyaret ile alkış aldı. Kafile Başkanı M.Suphi Özçomak ve Antrenör Ali Erzurumluoğlu yönetiminde hafta içinde ligin 6. Haftasında oynayacağı erteleme maçı için 14 Kasım 2012 tarihinde Bingöl’e giden Erzurum ekibi, yol güzergâhında bulunan Bingöl Karlıova da kahvaltı için mola verdi. Molayı fırsat bilen Atatürk Üniversitesi Hentbol Takımı Karlıova’da bulunan Hüseyin Hüsnü Tekışık Orta Okulu’nu ziyaret etti. Burada öğretmenlik yapan Erzurumlu olan Beden Eğitimi Öğretmeni Sinem Öztemir ve öğrencileri ile sohbet eden hentobcular, ziyaretin ardından Bingöl’e hareket etti. Antrenör Ali Erzurumluoğlu, “Eski öğrencimiz olan Sinem Öztemir’in görev yaptığı okulu ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duyduk” dedi. Hüseyin Hüsnü Tekışık Orta Okulu Müdürü Özkan Bingöl’de komşu il Erzurum’un 1. Ligteki Hentbol takımı Atatürk Ünicersitesi’nin okullarını ziyaret etmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, hentbol takımına ligde başarı dileğinde bulundu.

Okul Müdürü Bingöl, “Öğrencilerimizin üniversiteli ağabeylerini bu ziyaret ortamında görmeleri onlara anlattığımız gelecek ilgili planlarının ne olduğunu görmeleri açısından çok güzel oldu. Atatürk Üniversitesi ne bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Beden Eğitim Öğretmeni Sinem Öztemir ise “Bu anlamlı ziyaret benim için çok sürpriz oldu. Hem mezun olduğum Üniversitemin oyuncuları ve okul yıllarımdaki hocamın ziyareti bana ve öğrencilerime çok heyecan verdi. Öğrencilerimin de ziyarette bulunan Atatürk Üniversitesi Takım oyuncuları gibi ileride iyi Fakülte kazanmaları ve memleketimize hayırlı insanlar olmalarını temenni ediyorum” dedi. Antrenör Ali Erzurumluoğlu’da ziyaret hakkında şunları söyledi:

“ Sinem Hocam, bizim hem üniversiteden öğrencimiz hem de ilimizin İl Hentbol Hakemi olmakla birlikte diğer bir özelliği ise; eşi Ömür Öztemir İlimizin İl Hakem Komitesi Başkanı ve B Klasman gözlemcimizdir. Dolayısıyla, hentbola bu derece hizmet eden bir aileyi her zaman ziyaret bizim görevimizdir. Sinem Hocamıza öğrencileri ile birlikte bu kutsal görevinde başarılar diliyoruz.”

Kulüp Genel Sekreteri Mehmet Suphi Özçomak ise “Takımımızın bu tür ziyaretlerle gelecek kuşaklara örnek olması bizi son derece memnun etti. Bizim görevimizsadece sahada müsabaka yapmak değil öğrencilere rehberlik noktasında sporun ne kadar önemli olduğunu göstermektir. Bizde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.