Bölge Haber Girişi : 28 Mayıs 2011 12:01

AÜ'de top için bir birlerine girdiler!..

AÜ'de top için bir birlerine girdiler!..
Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen "Meslek Yüksek Okulları Arası Futbol Turnuvası" maçlarında olaylar çıktı. Futbolcular ve taraftarlar birbirine girerken, çok sayıda polis ekibi stadyuma sevk edildi.

Erzurum Ajans-Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen "Meslek Yüksek Okulları Arası Futbol Turnuvası" maçlarında olaylar çıktı. Futbolcular ve taraftarlar birbirine girerken, çok sayıda polis ekibi stadyuma sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından kampüs içindeki stadyumda düzenlenen "Meslek Yüksek Okulları Arası Futbol Turnuvası" çeyrek final maçında, Aşkale Meslek Yüksekokulu ile Narman Meslek Yüksek Okulu takımları karşı karşıya geldi. Aşkale Meslek Yüksek Okulu'nun 3-0 önde götürdüğü karşılaşmada, maçın ilk yarısının bitimine doğru futbolcular ile hakemler arasında tartışma yaşandı. Daha sonra tartışmaya karşı takım futbolcularının karışması üzerine sahada arbede çıktı. Gerginlik

tribünlere de sıçrarken, çok sayıda öğrenci birbirine girdi. Maçta görevlendirilen güvenlik güçleri yetersiz kalınca olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Polislerin müdahalesi sonucu yatıştırılan olayların ardından karşılaşma iptal edilirken, darp edilen 3 hakem ve bazı futbolcuların şikayetçi olmaları üzerine 10'a yakın futbolcu ve bazı taraftarlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.